Sertan Doğan
10 Numara!
Amiri'yi yedekte tutuyorlardı sanırım son dakika haberleri çıktı.
G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hangisinin doğru olduğundan ziyade günün sonunda çıkan sonuçun doğruluğu önemli. Sonuc şu. İçerde sızdıran var ve bunu engelleyemeyen yöneticiler var. İkincisi 1m imza parası için oyuncu kaçıyor.Şimdi Erden'in sızma açıklaması mı doğru
Halukların Cenk çok vermiş açıklaması mı
İkisi aynı anda doğru olamaz zira.
alırız herhal.mantıklı olan grilithe istediğini verip almak.gidip 30 yasındaki herife 7 milyon bonservis+3 milyon yıllık vermektense.yani gerizekalı değilsek alırız herhalde grilitshiYahu bonservis odemedigin adam 26 yaşında 1m fazla versen imza parasına ölcekmisin. Gün sonunda gidip çöpün birine vereceksin zaten. Neden alıp geçmiyorsun. Delircem. Bu adamlar neden bizi yönetiyor. Yeter artık ölücü modundan cikinn ulan
Şu Beka Beka'yı bir hatırlatsak diyorum. Bir de Pereira adında bir canlının varlığından haberdar etsek. 6 ve 10 numara sorunumuzu kendimiz forumca çözsek.bilgım yok ama istense ulasılır bi sekilde
abi amiri 3.ortasaha.8-10 oynuyo herifAmiri'yi yedekte tutuyorlardı sanırım son dakika haberleri çıktı.
Berkan Berkan olmaz mı?Yaw iyice uzattınız tamam artık gidin direk Beka Beka'yı alın gelin.
Yönetime yakın medyadaki adamlar imza parasi diyo. Hadi onu geçtim adama direk 2.5 yıllık önermek yerine 2 ye indiremezmisin. Onuda geç adama gidip direk pazarlıksız 2.5 verilmişse bunu yapan yönetici halen neden o koltukta. Hadi onuda geç 2.5m umrumda değil getireceksin bu adami bu kadar basit. Yada içindeki kostebegi bulacaksın. Baksana 2 ay gecicek nerdeyse halen iyi bir 6 no yokO para yıllık büyük ihtimal diyoruz. Yani 1,5m'ken 4,5 veya 6m imza parası veriyorsun, senelik 1m artırınca 7,5 veya 10m. Yoksa 1m için zaten bu kadar saçmalık yaşanmazdı muhtemelen.
valla ben iyi diye hatırlıyorum.şu stoper acerbi transferi hakkında onlar veriyodu haberi sankiYok yahu. O da kolpa. Calcio futbol demek, mercato market demek zaten. Tüm İtalyan gazetelerin transfer haberlerinde kullandığı bir kalıp.
arap ya,seviyo bizi araplar herhalamiri'deki gs motivasyonunun kaynağını biliyo musun sergen? Adam her gün gs formalı editlerini falan atıyormuş 433'teki metecan'a. Galatasaray’ın adını duyunca tüylerim diken diken oluyor falan diyormuş. Ne alaka yav
Ben bunların artık alacağına inanmıyorum Sergen. Biraz inancım vardı kaybettim artık.alırız herhal.mantıklı olan grilithe istediğini verip almak.gidip 30 yasındaki herife 7 milyon bonservis+3 milyon yıllık vermektense.yani gerizekalı değilsek alırız herhalde grilitshi
Berkan Berkan olmaz mı?

Üstat bu dönem as kadroya beka,florentino gibi potansiyelli ama kendini kanıtlamamış birini almayacaklar net birini istiyolar sefer,dubo,sergioda anlamış olmamız lazım bunuŞu Beka Beka'yı bir hatırlatsak diyorum. Bir de Pereira adında bir canlının varlığından haberdar etsek.
EyüpsporTerim milli takim disinda hangi takimda hocalik yapacakmista terimin yanina gidiyormus haber e gel
Şotayı yiyecekler büyük ihtimalTerim milli takim disinda hangi takimda hocalik yapacakmista terimin yanina gidiyormus haber e gel
aynı maliyete gelirWilliam Carvalho'ya o maliyeti bayılacağımıza Lyon'dan Thiago Mendes'i zorlayalım.