GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 321

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
541,9K
Sayfa
321/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Grillitsch hikayesi doğruysa Brighton da yıllık 2,5m'dan imza parası + net 2,5m maaş falan ödeyemez diye düşünüyorum. Eğer başka o seviyelere çıkan takım yoksa (ki düşük ihtimal) menajeri yeniden bize dönüp ortada bir yerde buluşalım madem diyebilir, atıyorum yıllık 2'de falan anlaşma zemini arayabilir. Tabi Grillitsch ben o kadar para almasam da EPL'de oynamak istiyorum demezse.
biz hala görüşmedeyiz zaten.fabrizio da yazdı,ryan taylorda yazdı.ama o 2 kel joao pedrodaki gibi sonradan haber verir

Ne olursa olsun Griliçh olayı can sıkıcı bir mevzu. Normalde gelmediğine hiç üzülmemiştim. Çünkü fiyat yükseltip kendini pazarlayan tiplerden hoşlanmıyorum. (Böyle duyuruldu çünkü). Ve ayrıca bir fiyat biçip bütçemiz dahilinde teklifte bulunuyoruz. Kabul edip etmemek karşı tarafa kalmış. Bunu anlarım ve karşı taraf kabul etmezse üzülmem. Ama adama fazla teklif verip masaya oturduktan sonra teklifi azaltmak tam bir komedi. Umarım doğru değildir. Kulübüme yakıştıramıyorum bu davranışı. Ve şu anda açıkçası kızgınım. Bu arada Griliç'i çok istediğim için değil amatörce yapılan işlerden dolayı kızgınım.

Erden Timur taraftar tepkisi sebebiyle bence başını öne attı. Suç futbolcu tarafında ise babası suçlu değilse bizim yönetim suçlu. Gerekirse bonservis olarak düşünüp iyi bir imza parası verilmeliydi öyle bir oyuncuya.

G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen böyle işte. Hepimiz biliyoruz bugün vermediğimiz bu para ilerde çöpün birine direk gidecek.

Yönetime yakın medyadaki adamlar imza parasi diyo. Hadi onu geçtim adama direk 2.5 yıllık önermek yerine 2 ye indiremezmisin. Onuda geç adama gidip direk pazarlıksız 2.5 verilmişse bunu yapan yönetici halen neden o koltukta

İmza parası zaten ama tek sefer ödenecek değil, maaşa ek her yıl ödenecek para. Maaş ayrı, o da 2,5m falan yani. Yıllık 5'e gelmiş oluyor ama bonservis niyetine işte yarısı ama yine de çok 4 yıl ödenecekse çok olurdu bu para. Yıllık 1,5m olsaydı makul oluyordu biraz daha. Yani sonradan 2,5m çok diyenler haklı böyleyse ama tabi adamların bozulacağı da belli.

2,5m öneren halen tam olarak o koltukta değil galiba işte, biraz transferden geri plana çektiler, Cenk Ergünmüş öneren dediklerine göre 2,5m'u. Neden çat diye 2,5m önermiş onu bilemedim, cidden saçmalık.

Üstat bu dönem as kadroya beka,florentino gibi potansiyelli ama kendini kanıtlamamış birini almayacaklar net birini istiyolar sefer,dubo,sergioda anlamış olmamız lazım bunu
Senden farklı olarak Beka Beka bu maliyetle hertürlü alınır diye düşünüyorum. Şöyle ki adamın bonservisi savaştan önce 10 milyon Euro idi. Zaten adamlar 6 milyona aldılar ve oyuncuyu da bırakmak istemiyorlardı. Büyük bir fırsat transferi olduğu için söylüyorum sen yine Grillitch'i al alabiliyorsan ama kulübende Taylan yerine Beka olur.

İmza parası zaten ama tek sefer ödenecek değil, maaşa ek her yıl ödenecek para. Maaş ayrı, o da 2,5m falan yani. Yıllık 5'e gelmiş oluyor ama bonservis niyetine işte yarısı ama yine de çok 4 yıl ödenecekse çok olurdu bu para. Yıllık 1,5m olsaydı makul oluyordu biraz daha. Yani sonradan 2,5m çok diyenler haklı böyleyse ama tabi adamların bozulacağı da belli.

2,5m öneren halen tam olarak o koltukta değil galiba işte, biraz transferden geri plana çektiler, Cenk Ergünmüş öneren dediklerine göre 2,5m'u. Neden çat diye 2,5m önermiş onu bilemedim, cidden saçmalık.
renktaş ben bu ucret ve imza parası arasındaki farkı anlamıyorum. neden toplam rakam uzerinden pazarlık yapılmıyor? yani 2 imza parası 3 maas isteyen biri 3 imza parası 2 maası kabul etmez mi? aydınlatırsan sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt