GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 353

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
540,6K
Sayfa
353/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de çok Muslera kurtarışı hatırlamıyorum şu an ama içerideki Marsilya maçı mıydı neydi, aslında en ofansif oynayıp en çok pozisyona girdiğimiz maçtı ama onda baya bir pozisyon vermiştik dönem dönem, zaten 4-2 bitmişti. Kurtardıysa onda kurtarmıştır birkaç tane.
@Mert Kamacı @Emrah Duvar

1658574653982.png

1658574676917.png

1658574698991.png

65 kere topla bluşup 2,5 anahtar pas 1,6 başarılı dripingi olan topçu için normal
Her Oyuncunun Kötü Oynadığı Maç Sayısı Olur Bu Normal Önemli Olan Bunu Nerdeyse Her Maç Yapmaması..
Akşam bir maçını izleyip yorum yapmaya çalışacağım. Şu aşamada güvenmiyorum, kanatı 10 numara profilli Vargas ya da Harit alıp 10 numara hattımızı sağlamlaştırmak en makul yol gibi gözüküyor. Harit'i yedek oturtamayız o problem.

----------------- Muslera ----------------
Lebu -- Nelsson -- Abdul -- PvA
-------- Torreira ------ Sergio --------
Yunus ------- Pereira ------ Kerem
------------------ Sefer ------------------
Toplam 25 milyona kurulur gibi 😁😁

Grilish gercekten senelik 2.5 imza parasi istiyorsa yonetim dogru yapmis ama basina anlastik gibi lanse edilmesi faciaydi. Sanki Kante de 10 milyon istiyor. Dogruysa babasina da 2 milyon
12 milyona Torreia alirim daha iyi veya Pereira icin sansimi denerim
Zaten boşta olmasının sebebi bu üstat, klübe gidecek bonservisi kendi cebine koymak istiyor adam. Eleştirmem bu düşüncesini, bonservis vermişiz de alıyoruz gibi düşünebiliriz bu şartlarda. Beni sinirlendiren madem 10 milyon'luk gücün yok o zaman ne diye anlaşıyorsun bu şartlarda, kaç hafta peşinden koşup. En sevmediğim yönetim biçimi, zamandan çalan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri