Ramazan Aslan
Tecrübeli Üye
- 4 Ağustos 2019
- 5.111
- 3.582
- 328
Ne 2.7si ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben Harit’in herhangi bir PL maçında hiçbir şekilde fark oluşturucağına inanmıyorum. Bu tanıma adımız geçen adamlardan Amiri en yakın bence.Harit de world class bir yetenek. Bunu şunla ölçersin, her seviyedeki maça koyduğunda oyuncu yaptığı işleri yapabilir mi yapamaz mı, Harit yapar.
Lincoln de öyleydi ama hiç o seviyelerin topçusu olamadı.
Sneijder'in farkı fundamental yönüydü, çok zeki bir adamdı, bu başka bir seviyeyi temsil ediyor world class olmaktan ziyade.
Ne Harit ne de Lincoln'de bu yok.
Haluk Canatar’ın dostudurSerdar Kelleci Nelsson’u begenmiyorum ama Serdar Aziz’i begeniyorum diyor
Ekli dosyayı görüntüle 169721
Saygı duymak gülmek ile olmuyor yalnız herneyse senin fikrin sana benim fikrim bana.Böyle fikirler ilginç geliyor, saygı duydum.![]()
Serdar Kelleci Nelsson’u begenmiyorum ama Serdar Aziz’i begeniyorum diyor
Ekli dosyayı görüntüle 169721
Tamam işte daha ne olacak ki gayet iyi bir referans. Fransa Liginde ilk 3'te sayabileceğimiz bir takımda rotasyonda olsa da iyi süreler almış. 5-6 sezondur Bundesliga ve Ligue 1 seviyesinde oynamış bir oyuncu. Harit'in en önemli eksiği skorer olmaması ama doğru oyun sisteminde oyun içi çok sağlam katkı verir diye düşünüyorum tabi bu benim fikrim farklı görüşe saygı duyarım.Kral yapma adamın gittiği en büyük takım Marsilya.
Amiri'yi tanımıyorum ama Harit'in iyi gününde dünya üzerinde üstünlük kuramayacağı az bek var. Ortada çok başarılı bulamıyorum zaten sola kayarak oynayacaktır gelirse.Ben Harit’in herhangi bir PL maçında hiçbir şekilde fark oluşturucağına inanmıyorum. Bu tanıma adımız geçen adamlardan Amiri en yakın bence.
Yumuşacık ortasaha bu takım nasıl top kapar bilemiyorumSanırım hocanın kafasındaki kurgu bu. Kerem'i Crivelli gibi kullanabilir, Harit ile o bölgeyi destekler. Oliveira da zaten özellik itibariyle prime İrfan Can.