Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelirse Kerem, Yunus ve Harit üçlüsü rakip defansı için bayağı sıkıntı olurlar. Topla birlikte dribling yaparlar, topla dönüp markajdan kurtulurlar yani rakibin orta saha ve defans bloğunu kırar giderler ama işin bitiricilik kısmında ve top kaybı kısmında da bayağı soru işareti var

Böyle bir durumda yapacağımız kanat transferi tabiri caiz ise geçen sene beceremediğimiz Berghuis gibi bir oyuncu eklemek lazım bu üçlünün içine

yerli kuralı olduğu için ilk 11 olamaz
Eğer buradaki arkadaşlar stoper tandemini Nelsson Abdulkerim olarak düşünüyorlarsa kötü bir haberim var. En geç 3. hafta küfür kıyamet olur burası. Abdul kötü oyuncu olmayabilir fakat Marcao takımın en önemli oyuncusuydu. Onun yarısı bile olamaz.

Umarım teknik heyette böyle düşünmüyordur yoksa tezeği avuçlarız. Lig başlasın Nelsson Abdul yazanları görmek isterim

Harit world class bir yetenek.

Böyle oyunculara özel ilgi gerekir.

Alıcaksın karşısına konuşacaksın, 2018'de Avrupa'nın en potansiyelli 10 gencinde biriyken şimdi diptesin diyeceksin. Oyuncuya hedef vereceksin, PARAYLA hedef olmaz.

Ayağa kaldıracaksın oyuncuyu.

Hedef veremediğin oyuncudan verim alamazsın, seni basamak olarak mı kullanması gerekiyor, kullandıracaksın, motive edeceksinki senin için savaşsın, düştüğü yerden kalksın.

Bunu veremiyorsak boşuna masrafa girmeye gerek yok.
Burda ölüyü ayaga kaldiracak, motive edecek, vur kir parcala bizim icin diye kükretecek bir teknik ekip göremiyorum. Belki yönetimden biri birseyler asilar harite ama oda uzun fayda etmez sonucta hocasi daha önemli , ve okan bu tarz bir motive edici bir hocaya benzemiyor

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Amiri'yi tanımıyorum ama Harit'in iyi gününde dünya üzerinde üstünlük kuramayacağı az bek var. Ortada çok başarılı bulamıyorum zaten sola kayarak oynayacaktır gelirse.

Bunun için elimize veri geçerse görürüz sonucu bakalım.
Ben de böyle düşünüyorum ve bu nedenle de Harit gelirse, onun harici ortaya bir isim daha geleceğine inanıyorum/düşünüyorum. Harit hem kanadı hem ortayı yedekler, o bölgenin jokeri olur.

Tamam işte daha ne olacak ki gayet iyi bir referans. Fransa Liginde ilk 3'te sayabileceğimiz bir takımda rotasyonda olsa da iyi süreler almış. 5-6 sezondur Bundesliga ve Ligue 1 seviyesinde oynamış bir oyuncu. Harit'in en önemli eksiği skorer olmaması ama doğru oyun sisteminde oyun içi çok sağlam katkı verir diye düşünüyorum tabi bu benim fikrim farklı görüşe saygı duyarım.
Hocam bu mantıkla Mevlüt Erdinç’te senelerce bu liglerde forma giydi istatistikte yaptı. Ama asla bizim seviyede bir adam değildi.Bu adama kur on sekizken 5M bonservis verip sene başına 2.3 en az konuşuluyor.

Takımın skor eksiği var çünkü en iyi oynadığı maçta bile skora gidemediği için puan kaybetti defalarca.

Bunun için on numaraya kariyerinde 18 gol 27 asist yapabilmiş bir adama para gömmek mantıklı mı

images - 2022-07-23T235717.225.jpeg

Munir gecen sene 26 mac 3 gol 4 asist yapmis. Futbol karakterleri ayni gibi.

Ve o marsilya 5 milyonu basıp bu adamı almıyor. Bence de sıkıntılı bir adam. Geçen sene buralar morutanın skills videolarıyla doluydu, vazgeçelim bu video işinden
Bu bilgi hatalı.

Harit'i aldıran hoca Sampaoli, o alınmasını istiyor.

Tudor gelince istemiyor.

Formasyon, sistem, hoca tercihi çok fazla etken var.

Harit'e pek pozitif değilim en başta maaşı çok yüksek ama Marsilya konusunda yanlış bir algı var.

Talibi olmaması da doğal, alan takım risk alacak bu bariz.

Morutanla kıyaslanamaz Harit'in 2 sezon League 1, 4 sezon Bundesliga tecrübesi var.

Kral 45 dakika rakibi hapsettiğin maçta oyundan alınıp 3 maç kaybettikten sonra 80.dakika oyuna girince ne yapabiliyorsun?
Morutan diger oyunculara nispeten hakettigi kadar zaman almadi. Onu inkar etmiyorum ancak bence kendini gosterecek derecede zaman aldi.

Sut ve dripling basari yuzdesi cok dusuk. Bu seviyede futbol oynarken hicbir takim bu kadar top kaybini kaldiramaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt