Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdaki bu Rashica aski nedir beyler? Ileri 4'lude icardi banko desek, Kerem yabanci kuralindan banko desek, Zaha'yi gormedik daha ama takimin en kiymetlisi desek geriye bosta bir adam kaliyor. Sayalim abi. Zaniolo, Mertens, Yunus, Baris, Morutan, hatta Halil, Bakambu. Kotu topcu degil kesinlikle, amma velakin sanki biz kalite olarak baska kulvarlardayiz artik.
Çünkü her mevkide yıldız oynatamayiz, o yildizlarin yapmadigi işleri yapacak biri de lazim

Zaniolo adapte olamadi, mertens kanatta oynamak için yaşlı, Yunusla Bay suan yedek, Bakambu forvet yedeği, falan

Evini fahis fiyata satan ev sahibi gibi taraftarimiz var zaniolo adindan baska birsey ispatlamadi acik alanda etkili oyuncu kapanan savunmalar arasinda hayatta is yapmaz dunde gorduk

Premier ligin orta al sira takimlari 35 verebilir ama italyadan asla oyle bir teklif gelmez anca cl oynucak muazzam isler yapacak sonra

Nelson icin 20 milyon uzeri gelen her teklifi degerlendiririm adam bariz gitmek istiyor tutmak zarar olur boey bir sene daha kalmali bence zaniolo ve nelsona ikisine birden 50 55 bandinda teklif gelirse hic dusunmem ikisinden de cikarim

Kerem Demirbay transferine odaklanmalıyız.
Yerli rotasyonumuz kötü.
Uğurcan bu sezon gelmez ama gelecek sezon kesinlikle almalıyız bu yabancı sınırı devam ederse.

Çünkü her mevkide yıldız oynatamayiz, o yildizlarin yapmadigi işleri yapacak biri de lazim

Zaniolo adapte olamadi, mertens kanatta oynamak için yaşlı, Yunusla Bay suan yedek, Bakambu forvet yedeği, falan
Yildizlarin yedekleri var zaten. Bilmiyorum. Belki ben atliyorum bazi seyleri. Ama gecen sezon izledigim kadariyla Rashica bende sizdeki kadar erki birakmadi. Ona 7-8m bonservis verecegime, elimdeki Morutan'a yatirim yapmak daha mantikli geliyor.

Yenilecekler zaten 2-0 yazıyorum buraya
Zimbru kim hayatimda adini ilk kez duydum afrika takimi sandim okadarda degil yenilmezler yenilmesinler

Farkli kazanip takimi iyi sansinlar
Avrupada puan lazim
ilerlesinlerde lig icinde yorulup sakat cezali versinler
gecen sene avrupadan dolayi acaip dustuler
her sekilde kazanmalari isimize gelir

Genduzi Kamada ne güzel olurdu
Kamada serbest, bir şekilde olur ama
Genduzi zor be

28 yaşındayım ömrümde birtane bile Fenerli insanla dostluk kurmuş değilim anlaşamıyorum havasından mı suyundan mı nedir ruh halleri bile değişik
Benim en yakın arkadaşım fenerli, sabriyle volkan gibi didişip duruyoruz sürekli ama yinede her gün telefonda araşır 30 40 dakika futbol muhabbeti yaparız.

olurda gruplara kalamazsak erden timur ve zaha için ayrıca üzüleceğim.

o yüzden bu ortasaha işini sıkı tutmak lazım.midsö ve dubois ilk gidenler olmalı şu aşamada.gurbetci bi bek bulamıyosak ali turapı vs rotasyona katmak zorundayız.yıldızlar ve gencler kaynasssın istiyosak efe akmanın potansiyeline guvenmeli,en azından kupa maclarında.

3 kulvarda bu ortasaha ile pas pas oluruz.okan hoca da şu an hem avrupa hem de ligi götürecek ışıgı ve guveni vermiyor.yanlıs ve saçma tercihler yapacak ve bu da pahalıya mal olacak gibi geliyor.en azından iyi alternatifli ortasahası olursa konya gibi facaialar yasamayız bi daha kolay kolay.

Gelenlerden önce gidenler olmalı , bu dediğim dünkü maçtanda bağımsız.
Zaniolo/Nelsson/Boey için istenen bedel belli onun altına gitmemeli, kötü performans falan önemli değil mecbur toplar.

Fakat kalan oyuncularda kamp bitti resmi maçlar başladı artık forma bulan oyunculardan 5 oyuncu gitmeli bunlardan da en az 3'ü yabancı olmalı.
Taylan-Oğulcan-Luyi zart zurt dahil değil buna o yüzden forma bulan oyunculardan yazdım.

Kiralıktı-Satılıktı bunlar birey birey tartışılır ama
Dubois-Oliviera-Midjö-Mertens-Yunus-Morutan-Yusuf
şu 7 oyuncudan 4'ü gitmek zorunda kadro planlaması veya mali açıdan.

Bülent Timurlenk: "Z kuşağının forse ettiği sosyal medyada, 'Onu çekelim, bunu satalım' mesajları, oyunun kendisinden daha zevkli... Lakin futbol böyle bir oyun değil ve sanal şampiyonların hiçbiri, hayatlarında bırakın bir sezon başı kampını; bir idman bile izlemediler."

Bülent Timurlenk: "Sonuç odaklılar, kazandın, büyüksün, kaybedersen yerin dibine bat. Ağızdaki bir çikletin aromasının geçmesi kadar zamanı var futbolcuların: İki yanlış pasla çöpler, bir golle ise kral…"

Tam olarak da bu...
Bülent ağabeyi severim de

Meksika maçında Messi’yi devre arası çıkarmalı dediği günden beri ciddiye alamıyorum

Ona kalsa Arjantin o gün elenecekti

Çekmek/çıkmak tabirini de dillere pelesenk eden her kimse ona sövmek lazım, kontrat, hukuk, hak bilmeden oyuncu satıp alıyorlar kafalarına göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt