Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 21.044
- 10.527
- 2.223
Adamın giyiminede laf etmezsin artık be iyice kafayı yemiş bunlar
Burada ifade etmek istediği şey çok başka.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamın giyiminede laf etmezsin artık be iyice kafayı yemiş bunlar
Çünkü her mevkide yıldız oynatamayiz, o yildizlarin yapmadigi işleri yapacak biri de lazimForumdaki bu Rashica aski nedir beyler? Ileri 4'lude icardi banko desek, Kerem yabanci kuralindan banko desek, Zaha'yi gormedik daha ama takimin en kiymetlisi desek geriye bosta bir adam kaliyor. Sayalim abi. Zaniolo, Mertens, Yunus, Baris, Morutan, hatta Halil, Bakambu. Kotu topcu degil kesinlikle, amma velakin sanki biz kalite olarak baska kulvarlardayiz artik.
Bu Kamada kapi kapi geziyor su an.Lazio, Daichi Kamada transferinden vazgeçti ve Zakharyan'ı transfer etmek istiyorlar. (Di Marzio)
bu herifin sorunu mu var herkes vazgeciyorLazio, Daichi Kamada transferinden vazgeçti ve Zakharyan'ı transfer etmek istiyorlar. (Di Marzio)
Kamada = 2023 model Grillitsch (toksik menejer)bu herifin sorunu mu var herkes vazgeciyor
Yildizlarin yedekleri var zaten. Bilmiyorum. Belki ben atliyorum bazi seyleri. Ama gecen sezon izledigim kadariyla Rashica bende sizdeki kadar erki birakmadi. Ona 7-8m bonservis verecegime, elimdeki Morutan'a yatirim yapmak daha mantikli geliyor.Çünkü her mevkide yıldız oynatamayiz, o yildizlarin yapmadigi işleri yapacak biri de lazim
Zaniolo adapte olamadi, mertens kanatta oynamak için yaşlı, Yunusla Bay suan yedek, Bakambu forvet yedeği, falan
Asist yazmadım zaten , gollük pas dedim.Rashicanin icardiye sadece 2 asisti var,o da ligin sonunda10 tane olsa tamam,rashica aslen sol kanat zaten,bence alınmamalı şu an.ortasaha en ciddi bölge.oraya 2 yabanci ortasaha alsak anca yeterli
Zimbru kim hayatimda adini ilk kez duydum afrika takimi sandim okadarda degil yenilmezler yenilmesinlerYenilecekler zaten 2-0 yazıyorum buraya
Cekilmem cekilenide elestirmem kendi tercihidirBişey sormak istıyorum , diyelım ki karsınızda ali koç ya da aziz yıldırım çıktı , foto çekilir misiniz? Foto çekilmek isteyen fanatik galatasaraylı oldugunu soyleyen bir fenomen olsa, eleştirir misiniz?
Benim en yakın arkadaşım fenerli, sabriyle volkan gibi didişip duruyoruz sürekli ama yinede her gün telefonda araşır 30 40 dakika futbol muhabbeti yaparız.28 yaşındayım ömrümde birtane bile Fenerli insanla dostluk kurmuş değilim anlaşamıyorum havasından mı suyundan mı nedir ruh halleri bile değişik
ikisi de gelse nasıl 3 yerliyi sağlarsın renktaş ve ileri uçta kimi yedek bırakırsın?Genduzi Kamada ne güzel olurdu
Kamada serbest, bir şekilde olur ama
Genduzi zor be
Bülent ağabeyi severim deBülent Timurlenk: "Z kuşağının forse ettiği sosyal medyada, 'Onu çekelim, bunu satalım' mesajları, oyunun kendisinden daha zevkli... Lakin futbol böyle bir oyun değil ve sanal şampiyonların hiçbiri, hayatlarında bırakın bir sezon başı kampını; bir idman bile izlemediler."
Bülent Timurlenk: "Sonuç odaklılar, kazandın, büyüksün, kaybedersen yerin dibine bat. Ağızdaki bir çikletin aromasının geçmesi kadar zamanı var futbolcuların: İki yanlış pasla çöpler, bir golle ise kral…"
Tam olarak da bu...