Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
90'lardan beri Fenerbahçe'nin kendi altyapısından çıkıp uzunca süre kadrosunda faydalandığı oyuncu yok gibi bir şey. Sadece Semih Şentürk ve işte şimdi kısa sürede gitse de Arda Güler. Bizde bu oyuncular saymakla bitmiyor. Bülent Korkmaz, Okan Buruk, Tugay Kerimoğlu, Suat Kaya, Emre Belözoğlu, Sabri Sarıoğlu, Arda Turan, Emre Çolak, kısa süreli olsa da Ozan Kabak, şimdi de Yunus Akgün belki işte. Belki daha vardır cidden insan sayarken unutuyor. Bunların çoğu da milli takımın da gediklisi oyuncular oldu. 90'lardan beri Türk futbolunu domine edişimizde bu durumun ciddi payı mutlaka var. İşin ilginç yanı bu süreçte Fenerbahçe'nin en başarılı olduğu kısa aralık da Semih Şentürk'ün olduğu dönem, orası tesadüf olabilir tabi.
altyapıyla alakalı değil bence o ya. futbolcuların uzun yıllar forma giymesi, kulübü benimsemesiyle alakalı o durum. sürekli yenilenen kadrolarla çok mümkün değil başarı sağlanması.

Artık tek sana inanıyorum :D Aya mı bakıyon marsa mı bakıyorsun güneşe bakıyorsun bilmiyorum ama tarihleri tutturuyorsun en azından boşa diğer günler heyecan yapmaya gerek kalmıyor ama bu 2 gün heyecanlandıran birşey olmazsa seni bulurum =)
ben zaten olmazsa özür dilerim,merak etme : )ama guzel transfer haberleri bekliyorum

altyapıyla alakalı değil bence o ya. futbolcuların uzun yıllar forma giymesi, kulübü benimsemesiyle alakalı o durum. sürekli yenilenen kadrolarla çok mümkün değil başarı sağlanması.

Oraya bir cümle ekleyecektim, altyapıya ek olarak genç yaşta takıma katılıp bayrak adam olanlar da cabası diye ama uzatmayayım dedim. Yine de bence altyapı olmasının da ekstra bir payı var. Daha bir aidiyet duygusu oluyor çoğunda. Gerçi devir değişti, artık o kadar değil yeni nesilde. Ama eskiden öyleydi.

nelson,oliveira ve mertens bu takım için bir değerdir.harcanamaz.bjk macına kadar sezonun yıldızıydı oliveira.e sampiyon oldugumuz ankaragucu macında 3.golden önce topu kapan yine oliveira,atagı baslatan.4.golü de kendi attı zaten.toparlamasını bilen biri.dünde hücumda cok iyiydi

Bazı transferler vardır sessiz yürütülmesi gerekir çok fazla basına yansirsa yatma ihtimali yüksek transferler. Uğurcan tam o tarz bir transfer, olma ihtimali vardı ama nevzat öyle saçma sapan açıklamalar yaptı ki olabilecek transferi direk çöpe attı. Ne akılla Trabzonun kaptanı olan ve altyapısından çıkan adama galatasarayli dersin ki bunu dediğin anda tepki geleceği belli.

Gs da 15 sene oynadi 6 sezon sampiyon oldugumuz senelerde sagbekte yedek durdugu senelerdi.

2008 ugur ucar
2011-2013 2 sene eboue ile sampiyon oldu
karriyeri bitignde yine hemen ard arda 2 sampiyonluk geldi mariano ile.

gördügüm en kötü en antipatik oyuncuydu gözümde. onu ilk 11de gördügüm her macda siniz krizi geciyordum. bu benim sahsi fikrim

Ya biz de beğenmiyorduk özellikle kariyerinin sonlarına doğru ama karikatürleştirildiği kadar da kötü oyuncu değildi. Adam ofansif orta saha diye çıkış yapmıştı 2002'de mi ne, sonradan sağ beke evirdik, milli takımda 40 küsur maçı var. İlk 11'de güvenilmezdi belki kısa bir dönemi hariç ama kadroda bulunması faydalı bir adamdı kariyerinin çoğunda.

21887.jpg
Buna hastayım ben yaa!!

Ne oldu Trabzon açıklama mı yapmış... Verirse ekime vermezse...

Çürükzone en son Burak'ı zorla Ruslara göndermişti sonra bir baktılar arenada Bursa'ya gol atmış çok da şeyapmasınlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt