Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Epey varmış, cehaletimden utandım yav!:giggle:..Çok güzel tasarımlar var içlerinde. Roma formalarının hepsi güzel duruyor; renkler çekti, diyeceğim de değil; Umbro' nun filan yaptığı GS formalarını hiç beğenmeyen biriyimdir...

NB ın ABD de beğenilen bir marka olduğunu biliyorum da Futbola dair ürünleri hakkında bilgim yok. Avrupa Kulüplerinden NB ile çalışan önemli kulüpler var mı?..
Roma için yaptıkları güzeldi. Onlarla olan renk benzerliğimizden yola çıkarak demiştim zaten.

Porto için de yapıyorlar, başka şu an aklıma gelmiyor

JWP ile ilgili bir süre önce girişim olduğunu söylemiştim biraz geç oldu ama Erden Timur'un Temmuz ayının ikinci haftasında Londra'ya gittiğinde JWP ve menajeri ile yemek yediğini öğrendim, Zaha için girişimde olduğunu ve bitmek üzere olduğunu kendilerine ifade etmiş. Kulübü ile görüşülen ise 15 milyon eurosu taksitli zorunlu opsiyonlu bir kiralama gibi (7-8 milyon euro önden kiralama bedeli +7-8 milyon euro sponsor desteği vs) total 30 milyon euroyu bulan bir ödeme planı. Zaha transferi sonrası tekrar görüşülecek şeklinde sözleşilmiş. Bakalım ne olacak. Belli olan şu ki sonuna kadar kovalayacağız.

Göstere göstere gitmez frede bence. Yine bu gazetecileri kekliyor olmasın Sir.Mr Timur

JWP ile ilgili bir süre önce girişim olduğunu söylemiştim biraz geç oldu ama Erden Timur'un Temmuz ayının ikinci haftasında Londra'ya gittiğinde JWP ve menajeri ile yemek yediğini öğrendim, Zaha için girişimde olduğunu ve bitmek üzere olduğunu kendilerine ifade etmiş. Kulübü ile görüşülen ise 15 milyon eurosu taksitli zorunlu opsiyonlu bir kiralama gibi (7-8 milyon euro önden kiralama bedeli +7-8 milyon euro sponsor desteği vs) total 30 milyon euroyu bulan bir ödeme planı. Zaha transferi sonrası tekrar görüşülecek şeklinde sözleşilmiş. Bakalım ne olacak. Belli olan şu ki sonuna kadar kovalayacağız.
Fred değil mi yani mevzu

Nike dışında ikinci tercihim NB olurdu benim. Ama onlar Nike kadar para vermez bize muhtemelen.
Spor markalarının lideri Nike'dir. Diğer firmaların hepsini toplasan nike etmiyor değer olarak. Nike benim gözümde prestij demektir. Yola devam edilmeli. Zaten onların vereceği ücreti kimsenin verebileceğini sanmıyorum.

Fredi alıp dön ve bu 2 günü değerlendir erden timur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt