Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam o seviyelerden Türkiye'ye düşen her oyuncu için bu yorumlar yapılıyor ki her dönem. Icardi için PSG taraftarının, Torreira için Arsenal taraftarının yorumları..

Onların istediği, hayal ettiği oyuncular bambaşka seviye, ManUtd taraftqrının düşüncesinin bir önemi yok bizim açımızdan.

5 senede 50 kere hoca değiştirdiler, Fred'de nerdeyse her maç kadrodaydı
Dediklerine katılıyorum ama icardiyle torreiranin sorunu kalite degildi. Biri aşırı vurdumduymaz ve profesyonellikle alakası yok, oburu farklı mevkiye adapte olamadigi için sonunda gönderildi. Bi de Torreirayla Arsenalin araları iyi degildi.

şu adam acayip birşey. ne zaman ne yapacağı belli olmayan nereden gol çıkaracağı belli olmayan biri... sıkışan maçlar için ilaç..

bu arada beni cocuklugumdan beri ludovic guily,valbuena gibi kısa ama teknik,pır pır adamlar cok etkilemiştir.ve Galatasaray olarak böylelerrine karsı oynadıgımızda tedirgin oldum.gökhan töre çok iyi oldugu vakitlerde tırsmıstım.telles derbide zorlanmıstı ona karsı ama hucumda iyiydi 2014teki macta.

sonra 2015teki bjk macında töre olmayınca rahatlamıstım.ki en iyi sezonlarından biriydi.o macta kerim freida bizi zorlamıstı zaten.sneijderin sampiyon yaptıgı macta

Bu Cuneytgkalamis ve kankası ben bildim bileli duyum heyecanı yaratırlar ama söyledikleri hiç tutmaz.

Dursun başkana yakınlar diye bu dönem bilmiş olabilirler ama hiç tutan bir şeyleri var mı ki?

Taliscayi Erden Timura sorduklarinda suphelenmistim yok canim ne taliscasi demedi su anda maasi cok yuksek odeyemeyiz demisti ilgimiz olabilir
Serbest kaldi diye duyumlar var ve yeni proje demeside beni killandirdi proje kelimesini agzina alan tek kisi erden timur olursa ligi oynamayalim 100 golu geceriz

Bunca sene arabistanda takılan birinden hayır gelirmi? Bizim hatırladığımız Taliscadan uzak sanki.

Taliscayi Erden Timura sorduklarinda suphelenmistim yok canim ne taliscasi demedi su anda maasi cok yuksek odeyemeyiz demisti ilgimiz olabilir
Serbest kaldi diye duyumlar var ve yeni proje demeside beni killandirdi proje kelimesini agzina alan tek kisi erden timur olursa ligi oynamayalim 100 golu geceriz

Evet bende ona dikkat ettim kestirip atmıyor gelmek istiyorsa parasını düşecek demeye getirdi her sorduklarında

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt