- 1 Ağustos 2014
- 63.838
- 75.048
- 4.338
Gelirse bu hanfendi açıklasın bunu da
Video 14 temmuz tarihli
Video 14 temmuz tarihli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kim içinYabancı basın seyahat işaret ediyor, var bir hareketlenme. Bugün yarın resmileşir herhalde
GS--->> NORWICH = 6 milyon ero teklifim varRasicha daki senaryo bence şu şekil işliyor. Fener yüksek teklif yaparak kulübünün Galatasaray teklifine olumsuz cevap vermesini sağladı. Rashica ben bu şerefsizler de oynamam dedi. Başka takımlardan da belki teklif geldi ama ben sadece Galatasaray a giderim yoksa burada oynamaya devam ederim dedi. Süreç hala o şekilde ilerliyor. Cengiz transferi olursa fenerin teklifi artık olmayacak. Bir müddet sonra başka bir takıma satsmayacağını anlayınca norwich kulübü en son gelecek bizim kapımıza... Erden de biz sizden çok önce istedik ama paramız o kadar kalmadı diyecek. 1 yıllık kira ve satın alma opsiyonu ile takıma getirecek rashica yı. Hatta yıllık angelinho gibi 1,5 kiralam ücreti + gelecek sene 4 milyon gibi bir rakama anlaşılacak.
Ne takasi ne oyuncusu yav. 32 lik kaleci için bide takasta adam mi vericez? Bu Anadolu kuluplerinin silkeledigi tek takim biziz galiba. Her isteklerine cevap veriyoruzGünay Güvenç için iki taraf bugün takastaki oyuncular özelinde tekrar görüşecek. Tarafların anlaşması halinde imzaya hazır olan Günay'ın transferi açıklanacak.
Cago
nedmek istiyo
14. Günün şafağında doğuya bakabilir miyiz yani?Bunu oglen yazdim,4 saat sonra erden timur manchestera gitti.burdan bizim transfer görüşmeleri genelde 2 haftada sonuçlanıyor anlamını mi çıkarmalıyız?fred yarın 13.gun olacak
Gelirse bu hanfendi açıklasın bunu da
Video 14 temmuz tarihli
Cago kim