Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rashica'da bizim olacak muhtemelen,

Hangisi daha iyiyse daha formdaysa o oynayacak taraftar illa ikisinden birini desteklemek zorundaymış gibi hissediyor galiba

zaniolo'da babamızın oğlu değil sonuçta oynasın alsın formayı aynı şey rashi içinde geçerli
evet ama bu zaniolo anticiliği artık mide bulandırmaya basladı.transfer seoznu bitse iyi olacak.herkesi engelledim nöbette,konusacak adam kalmadı

rashica neden sevilmiyor hala çözemedim, neyi yanlış yaptı acaba adam

Rashica süslü futbol oynamıyor, adam işçi arı. Sadece çabanın yetmediği, rakip savunmayı açmak gereken durumlarda kısaca daha fazla yetenek gereken maçlarda göze batıyor.

Ben severim Milot'u. Özellikle bizim de kapanmamız gereken maçlarda çok iyi bir silah olabilir.

juventus 15 milyon verip solbek parisiyi bile alamadı.lukaku için 30 40 milyon bonservisler,ucuk yıllık ücretler konusulyo

ÖZEL - Fenerbahçe’de Gustavo Henrique, Arao ve Joao Pedro takımdan ayrı çalışıyor.

Fenerbahçe, 3 oyuncuyla da yolları ayıracak.

Ertan Suzgun

haaa

1690461507229.png

Baktim istatistiklere. Ligde rashica 4 gol atmış. 1inde kaybetmişiz, diğerleri farkla biten maçlar. Hücum yönü zayif olarak görüyorum rashicayi. Herkesin fikrine saygı duyarım. Zaniolo tek başına oynadığı kısa sürede 2 maç aldırmış ve 5 gol atmış. Zaniolo niye satalim. Gelmesin rashica Zaniolo satılacak ise. Zaha da aldik yeni. Nedir bu transfer çılgınlığı. Şu an kanat rotasyonu gayet yeterli. 8 ve 10 almak daha mantıklı. Rashica fazla abartıldığı düşünüyorum. Tüm maçları izledim ve maçlar sırasında bayağı saydirildigini da hatırlıyorum.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaniola o kadar az maça çıkmışken istatiksel bir karşılaştırma yapamayız. Kaldı ki Rashica'nın takım savunmasına verdiği destek çok başka bir seviye kolay bulunan adamlardan değil bana göre. Mesela Zaniola'nun 11 başladığı Karagümrük maçı en dişli rakiplerdendi ne duruma düştük savunma anlamında herkes gördü.

Şimdi bu durumda skora katkı açısından bakamayız. Ben o yüzden ısrarla bizim oyun anlayışımıza Rashica daha uygun diyorum. Yoksa elbette Zaniola daha iyi oyuncu bazı özellikleri açısından.

Böyle bir durum varken Rashica'yı istemek nasıl transfer çılgınlığı oluyor?

Bir de Rashica'nın farkla biten maçlarını saymayıp, fb formalite maçını tek başına Zaniola aldı diyoruz?

Adaletli davranmak lazım eğer geçen sene Rashica olmasaydı sen bu baskılı oyunu bu kadar temiz oynayamazdın. Takım savunması ve kadrodaki oyuncu yapılarını (Boey gibi) düşününce Rashica çok daha mantıklı kalıyor hepsi bu.

Kimsenin Zaniola'ya karşı bir nefret tavrı yok hatta ekstra gazlıyorlar her mecradan.

rodop , sonofşampuandan dahi daha bilgisiz transfer işlerinde

Rashica süslü futbol oynamıyor, adam işçi arı. Sadece çabanın yetmediği, rakip savunmayı açmak gereken durumlarda kısaca daha fazla yetenek gereken maçlarda göze batıyor.

Ben severim Milot'u. Özellikle bizim de kapanmamız gereken maçlarda çok iyi bir silah olabilir.

kesinlikle, kendisine verilen rolü gayet yerine getiriyor, ekstralarını da yapacaktır bu sezon hücumda kreatiflik anlamında, geçen sezonu toparlanma sezonu olarak görüyorum onun adına

Geçen yılın dinamikleri farklı. Sanki Rashica şampiyon yapmış gibi bir abartı var. 5m üzeri bonservis verecek bir oyuncu değil. Zaha, Zaniolo, Kerem varken de yedek kalacağı aşikar. Formda olduğu dönem Sergio da abartılıyordu Rashica da. Sonraki dönemde hücumda yetersiz kaldığı da görüldü ancak hafızadan silinmiş
Sıkinti şu zaniolonun simdiyae kadarki performansına baktıgımızda tabiki 30 veren varsa satılsın deenilebilir.Bunda sıkınti yok.Ben seneye çok ciddi fark yaratacagıni düşünüyorum.oda ayrı bir konu
Ama o fiyata satılan adamın yerine alınacak adam rashicamı.Bu durumda biz rashicadan daha iyi adam alamazmiyiz.benim katilmadığım nokta bu.

Zaniola o kadar az maça çıkmışken istatiksel bir karşılaştırma yapamayız. Kaldı ki Rashica'nın takım savunmasına verdiği destek çok başka bir seviye kolay bulunan adamlardan değil bana göre. Mesela Zaniola'nun 11 başladığı Karagümrük maçı en dişli rakiplerdendi ne duruma düştük savunma anlamında herkes gördü.

Şimdi bu durumda skora katkı açısından bakamayız. Ben o yüzden ısrarla bizim oyun anlayışımıza Rashica daha uygun diyorum. Yoksa elbette Zaniola daha iyi oyuncu bazı özellikleri açısından.

Böyle bir durum varken Rashica'yı istemek nasıl transfer çılgınlığı oluyor?

Bir de Rashica'nın farkla biten maçlarını saymayıp, fb formalite maçını tek başına Zaniola aldı diyoruz?

Adaletli davranmak lazım eğer geçen sene Rashica olmasaydı sen bu baskılı oyunu bu kadar temiz oynayamazdın. Takım savunması ve kadrodaki oyuncu yapılarını (Boey gibi) düşününce Rashica çok daha mantıklı kalıyor hepsi bu.

Kimsenin Zaniola'ya karşı bir nefret tavrı yok hatta ekstra gazlıyorlar her mecradan.
Zaniolo, kerem ve zaha varken alinmaz rashica. Zaniolo giderse alinir anlarım. Yoksa bizim seviye takımlar için transfer çılgınlığı.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt