Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardi'yi severim sonuna kadar da savunurum ama bu kan meselesi direkt bahane.

Sen gel önden başla antrenmanlara Wanda karısı arkadan gelir kan değerleri normale dönünce.

Tamam sağlık falan filan eyvallah ama artık boku çıktı bu işin sonunda hiç alamayacağız gibi düşünmeye başladım. Umarım öyle bir şey olmaz.

Böyle yazdım da şimdi içimden de diyorum ulan yeter ki gelsin ne zaman gelirse gelsin biraz daha bekleriz. İcardi transferi buradan olumsuz sonuçlanırsa Allah korusun ciddi yıkım olur.
İmzalamış, gelir her türlü de. İşte oyalıyor.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ne yakubu yakup kim

dün selahattin baki konustu aynı seyi
F2DN1PAakAAUXBU

Biraz uzaklasalim,fabriziodan haber bekleyin.bu 2 gün çok onemli

Erden timuru. Sizmanski konusunda ssöyledikleri o kadar dögru ve mantıklı helal olsun.yani yaşı genç yüksek bonservis verilen oyuncunun yiilik limiti bellidir.bencede doğru bir planlama.
Yani istediği parayı verseydik biz alıyorduk.sikecilerde avucunu yalayacakti.
Arkadaş serefszi medya ve sikeilciler şunu kafanıza kazıyin Galatasaray markasıyla fener bir değil.transferde Galatasaray varken oyuncu feneri tercih etmez.

Ayrıca ben fredin ilk tercih olduğunu düşünmüyorum.bennim bildıgim Erden Timur 30 yaşındaki adama o kadar bonservis ve yiilik vermez.ancak ilk seçenekler olmazsa eldede başka alternatif olmazsa fredi alır gelir.

''Günay Güvenç transferi zaten duyuldu. Burada Günay tarafı ve kulüpler arası bir sorun yok. Kiralık vereceğimiz oyuncuların anlaşmasını bekliyoruz.''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt