- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Bu ertan ve tayfasi ile diger kolpacilardan uzak durun
@Adnan Korkut bunu dedi ve haklı.bundan bisey yok.taraftara da laf etti.fiyat yukseltirler,normal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ertan ve tayfasi ile diger kolpacilardan uzak durun
ne yakubu yakup kim
İmzalamış, gelir her türlü de. İşte oyalıyor.İcardi'yi severim sonuna kadar da savunurum ama bu kan meselesi direkt bahane.
Sen gel önden başla antrenmanlara Wanda karısı arkadan gelir kan değerleri normale dönünce.
Tamam sağlık falan filan eyvallah ama artık boku çıktı bu işin sonunda hiç alamayacağız gibi düşünmeye başladım. Umarım öyle bir şey olmaz.
Böyle yazdım da şimdi içimden de diyorum ulan yeter ki gelsin ne zaman gelirse gelsin biraz daha bekleriz. İcardi transferi buradan olumsuz sonuçlanırsa Allah korusun ciddi yıkım olur.
yok abi danyalın hesabına girilmez girilmesi teklif dahi edilemez.Account bilgileri at ben senin yerine saplayayım :asd;
ne yakubu yakup kim
dün selahattin baki konustu aynı seyi
ben selodan duydum gerisini bilmiyom
bu yakubu ..
Sabahtan beri 10 tane adam attın, yetmedi miberaber saplayalım mı
ama benim mesai bitiyor yarın saplayalım istersen
Birde bilerek yedirdi golleri diyenler vardi.Nelsson kalmak istediğini söylemiş, birazdan konusuna gidip gitmek istiyor kolpalarıyls iftira atan herkese saplıcam.
yetmez !! birlikte saplayacağızSabahtan beri 10 tane adam attın, yetmedi mi