Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orta sahayı üçlediğinde de kullanabilirsin iyi transfer olur doğru maliyete hem de kar etme garantili. Gerçi bunun puşt ailesi yine engel olabilir, demin baktım Strasbourg haberleri var orayı tercih edebilirler ama bi tık beyinsizce olurZekeriya konusu bana da öyle geliyor yaw. Avrupa kulübü anlaşsa bile ödeme anında da sorun çıkabilir. 10 numaraya yedek bırakılabileceğimiz biri işimize gelir. Yabancı sınırını nasıl yaparız bilmem
7 verilir mi, yeter mi mady camara
O yedek kalir
Rachica mı tete mi daha iyi?
Tete ise zaniolo out Rashicayı bonservis verme teteyi alTete ama kadro şişkin. Bize gerekmez
Daha geçen gün Bayern’den adam kiraladık dediYa bu Melikşah kolpacısının ilk duyumlarından Joao Gomes ne iyi transfer olurdu be
Mantıken Amerikan sahipli takımın Rusya’ya para yatıramaması lazım ama bilemem.Orta sahayı üçlediğinde de kullanabilirsin iyi transfer olur doğru maliyete hem de kar etme garantili. Gerçi bunun puşt ailesi yine engel olabilir, demin baktım Strasbourg haberleri var orayı tercih edebilirler ama bi tık beyinsizce olur
Arkasından ağlanacak bir herif değil ama iyi transfer olurdu
Mady camarayı alabiliriz frede çift hane bonservis verilmezemre kaplan denen tırt ve o 2 kolpacı sayfa resmen enerjimi düşürdü,sonra da mantıklı geldi yazdıkları.fred e 7den fazla verilmemeli