Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zekeriya konusu bana da öyle geliyor yaw. Avrupa kulübü anlaşsa bile ödeme anında da sorun çıkabilir. 10 numaraya yedek bırakılabileceğimiz biri işimize gelir. Yabancı sınırını nasıl yaparız bilmem
Orta sahayı üçlediğinde de kullanabilirsin iyi transfer olur doğru maliyete hem de kar etme garantili. Gerçi bunun puşt ailesi yine engel olabilir, demin baktım Strasbourg haberleri var orayı tercih edebilirler ama bi tık beyinsizce olur

Arkasından ağlanacak bir herif değil ama iyi transfer olurdu

bundesliga 2 başlamış!!!

Tetenin daha 5 ay sözlesmesi var. Alan takim, orda savas var diye belese kiralayip sonra (simdiden ön protokol) sözlesme mi imzalatacak?

Orta sahayı üçlediğinde de kullanabilirsin iyi transfer olur doğru maliyete hem de kar etme garantili. Gerçi bunun puşt ailesi yine engel olabilir, demin baktım Strasbourg haberleri var orayı tercih edebilirler ama bi tık beyinsizce olur

Arkasından ağlanacak bir herif değil ama iyi transfer olurdu
Mantıken Amerikan sahipli takımın Rusya’ya para yatıramaması lazım ama bilemem.

Zakharyan için daha önce bahsetmiştim bu seneyi çok üst düzey geçirmemiş, bir önceki sene daha iyiymiş. Bu arada 3-4 gün önce Dinamo Moskova ile Krasnodar maçının özetini izledim yine bizde olsa dediğim anları vardı. Abartıldığı kadar bir şey oynamamış ama potansiyeli ciddi yüksek bir oyuncu

emre kaplan denen tırt ve o 2 kolpacı sayfa resmen enerjimi düşürdü,sonra da mantıklı geldi yazdıkları.fred e 7den fazla verilmemeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt