Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Profil belli olm hoca mctominay tarzı istiyor işte. Bu kadar beklememizde hocadan kaynaklı demek ki. Bi umut belki alırız diye bekliyor garibim sezon başından beri
Anlaşılan herif için dedim ya oradan buluruz diye ama yok işe sıkmıştır dedigim gibi.

Izlemedim de limit falan bir seyler zırvalamıslar küfrümüzü güzelce ettik :d
Bu senaryoyu 1. transfer nöbetinde haziran başında söylemiştim hatta sıralamam şöyleydi ki 1'e 1 aynı şekilde gidiyor mesajımda duruyordur.

1. Kampa yetişecek > İyi oyuncular için Euro 2024 bitmesini bekliyoruz > 2. Kampa yetişecek > Limitler var > Limitlerin çözümü için Şampiyonlar ligine kalmalıyız > Takımlar kadrosundaki iyi oyuncular yollamıyor > Hoşgeldin yeni Ndombele bebek.

Bizimkiler her oyuncuya 20 milyon 5 taksit teklif ediyor bu yuzden yine kala kala bostaki rabiota kalacaklar oyuncuya imza parasini 2 yilda oderlet olur biter ama rabiot bizde is yaparmi umarim yapar

işte 30 milyona 10 tane mctominey edecek bi herif:

Sevdiğim bir oyuncu Veerman, Eredivisie de PSV nin acayip sezonuyla birlikte muhtemelen ligin MVP si de Veerman olmuştur

Ama yine de fiyatının biraz abartıldığını düşünüyorum, Liverpool talip olduğu zaman PSV nin beklentisinin 40 milyon € olduğu yazıyordu tek çıkışını Eredivisie de yapmış bir oyuncu için korkunç bir fiyat bu biraz da Eredivisie nin abartılmış bir piyasası olduğuna inandığım için sanırım bu

Yani aynı ligde Luuk de Jong, Olivier Boscagli, Calvin Stengs, Quinten Timber, Sugawara veya Jordan Teze gibi oyuncular da şov yapabiliyor o yüzden çok önemli bir referans değil bence. Mesela Euro 2024 performansı hiç de iç açıcı değildi

Bu senaryoyu 1. transfer nöbetinde haziran başında söylemiştim hatta sıralamam şöyleydi ki 1'e 1 aynı şekilde gidiyor mesajımda duruyordur.

1. Kampa yetişecek > İyi oyuncular için Euro 2024 bitmesini bekliyoruz > 2. Kampa yetişecek > Limitler var > Limitlerin çözümü için Şampiyonlar ligine kalmalıyız > Takımlar kadrosundaki iyi oyuncular yollamıyor > Hoşgeldin yeni Ndombele bebek.
Bencede muhtemelen böyle bir şey yaşayacağız. Böyle bir durumda yaz boyunca sinirleriyle oynadıkları taraftar da yönetmi o koltukta rahatça oturtmaz

Erden Timur ayrılığından beri Dursun Özbek yönetimi 1. dönemini o kadar çok hatırlatıyor ki bana. Sürekli yalanları gün yüzüne çıkıyor sürekli taraftara verilen sözler tutulmuyor filan

Süper Kupa maçı geldi çattı ligler başlıyor şampiyonlar ligi için play off maçları oynayacağız hala orta saha transferi yapılmadı

Nasıl olduysa sağ bek transferi yapıldı diyordum muhtemelen Jelert i de sakat sakat transfer ettik bahsettiğim dönemde sağ bekte Jelert i de kullanamayacağız gibi

Eğer McKennie menajer önerisi olarak geldiyse bence gündemdeki oyuncuların hiçbirinin transfer edilemeyeceğini düşündüğüm için er ya da geç yeni orta sahamız olabilir gibi geliyor bana. Juventus orta sahasını acayip güçlendirdi Locatelli, D. Luiz, K. Thuram ve Fagioli filan derken McKennie yi çok elde tutacaklarını sanmam üstelik sözleşmesinin son senesi

Belki bugün yarın olacak bir iş değil Ağustos ayının sonuna kalabilir ama gündemdeki orta saha oyuncularının hiçbiriyle anlaşma sağlanamayınca McKennie veya bir başka orta sahaya gideriz gibi

McKennie Okan Hocanın istediği takım oyununa katkıyı verebilecek bir isim. Fizik kalitesi yapılı, topsuz oyunda çalışkanlığı, dayanıklılığı olan bir oyuncu. Eğer Okan Hocanın orta sahaya en çok istediği oyuncu McTominay ise bire bir aynısı olmasa da benzer bir profil en azından

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt