- 26 Ocak 2021
- 40.984
- 40.236
- 3.078
Profilde mi yok oda yok ise sıkmış oturma organından.İsim yok biriyle anlaşıldı demiş kaynağı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Profilde mi yok oda yok ise sıkmış oturma organından.İsim yok biriyle anlaşıldı demiş kaynağı
J. Mario falan değildir umarımİsim yok biriyle anlaşıldı demiş kaynağı
Profil belli olm hoca mctominay tarzı istiyor işte. Bu kadar beklememizde hocadan kaynaklı demek ki. Bi umut belki alırız diye bekliyor garibim sezon başından beriProfilde mi yok oda yok ise sıkmış oturma organından.
Anlaşılan herif için dedim ya oradan buluruz diye ama yok işe sıkmıştır dedigim gibi.Profil belli olm hoca mctominay tarzı istiyor işte. Bu kadar beklememizde hocadan kaynaklı demek ki. Bi umut belki alırız diye bekliyor garibim sezon başından beri
Haluklar kasa boş demeye başladı mı liboşumAnlaşılan herif için dedim ya oradan buluruz diye ama yok işe sıkmıştır dedigim gibi.
Bence cajuste falandır menajer önerisi anlaşmak kolayAnlaşılan herif için dedim ya oradan buluruz diye ama yok işe sıkmıştır dedigim gibi.
Izlemedim de limit falan bir seyler zırvalamıslar küfrümüzü güzelce ettik :dHaluklar kasa boş demeye başladı mı liboşum
Cajuste oldugunu sanmam o gelmekte istemiyordu zatenBence cajuste falandır menajer önerisi anlaşmak kolay
Menajer önerisi diyorlar gelmek istemiyor falan kolpa benceCajuste oldugunu sanmam o gelmekte istemiyordu zaten
Bu senaryoyu 1. transfer nöbetinde haziran başında söylemiştim hatta sıralamam şöyleydi ki 1'e 1 aynı şekilde gidiyor mesajımda duruyordur.Izlemedim de limit falan bir seyler zırvalamıslar küfrümüzü güzelce ettik :d
işte 30 milyona 10 tane mctominey edecek bi herif:
Izlemedim de limit falan bir seyler zırvalamıslar küfrümüzü güzelce ettik :d
Bencede muhtemelen böyle bir şey yaşayacağız. Böyle bir durumda yaz boyunca sinirleriyle oynadıkları taraftar da yönetmi o koltukta rahatça oturtmazBu senaryoyu 1. transfer nöbetinde haziran başında söylemiştim hatta sıralamam şöyleydi ki 1'e 1 aynı şekilde gidiyor mesajımda duruyordur.
1. Kampa yetişecek > İyi oyuncular için Euro 2024 bitmesini bekliyoruz > 2. Kampa yetişecek > Limitler var > Limitlerin çözümü için Şampiyonlar ligine kalmalıyız > Takımlar kadrosundaki iyi oyuncular yollamıyor > Hoşgeldin yeni Ndombele bebek.
Mc için beklenir bir hafta daha da, hangi space bu ahb, duyumu veren kişi güvenilir miHoca mctominayi istiyormuş, bi hafta daha bekleyelim demiş, eğer olmazsa anlaşılan topçuyu indireceklermiş via space