Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barcelona'nın izlediği değil transfer ettiği oyuncuyu aldık Yusuf demiri bunlar biraz boş muhabbetler o izlemiş bu izlemiş falan

Çocuk aslında izlenmiş, keşfedilmiş ama beklenen çıkışı tam yapamamış, bir anda ortaya çıkmış bir isim değil aslında kimi geç görür zirveyi Adebayor, Drogba, Vardy gibi bu çocukta onlardan olur inş.

Baya olumlu yorumlar var Scoutlardan. Heyecanlandım

Sara bu ligde çok iş yapar. Çok iyi duran top atıyor, merkezden deliyor, skor yapıyor, tempo yapıyor, top taşıyor, pres yapıyor. Üst düzey bir hamle.

Dediğim gibi şu anda Tr’nin en iyi merkez oyuncusudur.
Renktaş Aykut İnce rp’ye devam mı ediyorsun ciddi yorum mu yapıyorsun çözemiyorum artık. 😅

Baya olumlu yorumlar var Scoutlardan. Heyecanlandım

Sara bu ligde çok iş yapar. Çok iyi duran top atıyor, merkezden deliyor, skor yapıyor, tempo yapıyor, top taşıyor, pres yapıyor. Üst düzey bir hamle.

Dediğim gibi şu anda Tr’nin en iyi merkez oyuncusudur.
ben ne diyorum dünden beri dinleyen yok ki

Ben mutlu değilim bu transferden. 6 milyona Arsenal’in ön liberosu Torreira’yı, 9 milyona Tottenham’ın stoperi Davinson’u almış kulübüz. Bunlarda geldiklerinde hemen hemen aynı yaştalardı.

Şimdi gidip Championship’te oynayan adama 20+ veriyorlar. Taraftarımızda buna mutlu oluyor. Geldiğimiz noktaya bakar mısın Arif üstad. İnşallah süper oynar da g.t eder beni ne diyeyim.
Lucas ve Sanchez fırsat transferiydi lakin. Gözden düşmüştü takımlarında bir nevi..bundan ucuza alabildin.

Gözden düşmüş A / B+ sınıf OS bulabilir miydik soru işareti.

Takımım gözdesi olan, formda ve her maç 90dak oynayan Oyuncu'nin elbette fiyatı olacaktır. Fiyat açısından değilde sportif açısından bakmalısın transferi Renkdas

Bu transferi sadece bir eksik giderme gibi görmek yanlış bu transfer
taraftarlar için bir moral bir ümit ve tekrar sezona motive olmak anlamında bir adımdır

Sara hayırlı olsun. Daha defansif adam isterdim ama sara da kotu oyuncu değil. İstatistikleri ve yetenekleri Türkiye liginde çok şey vaat ediyor. Riostan daha iyi oldu gelmesi. Bence sergio gidecek ise bir 6-8 arası oynayabilecek orta saha daha lazim, ama o beklenebilir Eylüle kadar. Sara ligde yüzde 90 maçta rahatlıkla 8 oynar.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mevcut kadroda Sara'nın gelişiyle birlikte bazı maçlarda veya maçın bir bölümünde :

-----Torreira----
Sara-------KDB/Yusuf

üçlü orta saha düzeninde denenirse nasıl bir performans alırız merak ediyorum açıkçası.

Köhn
ofans roberto carlos
defans tarık lahmdal

bu çocuğu ara sıra solaçık olarak kullanmak lazım

bi anadolu kulubunde düzenli solaçık oynasa ligin içinden geçer

sizce 2.ortasaha profili ne olmalı

muharbirler hep 10 no alınacak diyor ama 1 tane de defansif 8 daha iyi olmaz mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt