Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.409
- 5.354
- 1.873
Jelert'in geldiği senaryoda solda Köhn olmayacağı çok belliydi orada daha dengeli, savunması iyi bir oyuncu istiyordur hoca. Sol bekte güzel bir değişim yaşarız inş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orada sanki Kaan'ın Milli Takım performansı mı etkiledi fikirleri? Yani Kaan 6 numarada epey süre bulur gibi galiba bu sezon. Aklıma bu geliyor sadece.Defansif sorunları giderebilecek oyuncu yok hala takımda.
Berkan var sadece.
Kaan - Torreira ideal gözüküyorDefansif sorunları giderebilecek oyuncu yok hala takımda.
Berkan var sadece.
Miranchyk bizim kadroya çuk oturur gibiSON DAKİKA - Anton Miranchuk'un menajeri Vadim Shpinev: "Miranchuk'un Galatasaray'a gitmesini istiyorum. Bu kulübü seviyorum çünkü. Ancak bu transfer Miranchuk'un kararı ve Galatasaray'ın teklifine bağlı olacak." (Sports24/Russia)
Ulan günlerdir şu adamı yazıyorum inşallah menajer bize yanlamaya çalışmıyordur da cidden ilgileniyoruzdur.
Kaan 60 dakika oynayabiliyor orada, ideal değil bu.Kaan - Torreira ideal gözüküyor
Jelert ofansif bek miJelert'in geldiği senaryoda solda Köhn olmayacağı çok belliydi orada daha dengeli, savunması iyi bir oyuncu istiyordur hoca. Sol bekte güzel bir değişim yaşarız inş
Sadece maliyet olarak bakmıyorum elbette. Sara’nın belli bir kumaşı ve potansiyeli var bu çok net belli. Belki müthiş işler yapacak. Ama kendisini 25 yaşına kadar Premier Lig, CL, yada herhangi bir şampiyona gibi üst düzey bir yerde ispatlamış mı? Hayır. O zaman bu transfer risktir. Geldiği zaman nasıl çıkacağını göreceğiz. Tutarsa ne âlâ bayılarak izleriz. Tutmazsa da “ne yapalım 25 milyona kumar oynadık tutmadı” deriz öyleyse.Lucas ve Sanchez fırsat transferiydi lakin. Gözden düşmüştü takımlarında bir nevi..bundan ucuza alabildin.
Gözden düşmüş A / B+ sınıf OS bulabilir miydik soru işareti.
Takımım gözdesi olan, formda ve her maç 90dak oynayan Oyuncu'nin elbette fiyatı olacaktır. Fiyat açısından değilde sportif açısından bakmalısın transferi Renkdas
jelert standart bi bekJelert ofansif bek mi
Defansif açıdan baya aksatiyor mi?
Böylese ...2 ofansif ve defans arızalı bek olmaz mı diyorsunuz
Bana kalsa köhn yerine üst düzey bek şart, ama alınmaz diyor düşünüyorum/ düşünüyorDUM - lakin yavaştan sol bek haberleri çıkıyor.
Rtaş canlı pek izlemedim ama yorumlardan gördüğüm kadarıyla birebirlerde o kadar yapışkan bir oyuncu değil ve atılan ters toplarda sıkıntı yaşıyor. Bana kalsa Köhn ve Dubois'ten çıkıp bir sağ bir sol 2 tane yabancı bek transferi yaparımJelert ofansif bek mi
Defansif açıdan baya aksatiyor mi?
Böylese ...2 ofansif ve defans arızalı bek olmaz mı diyorsunuz
Bana kalsa köhn yerine üst düzey bek şart, ama alınmaz diyor düşünüyorum/ düşünüyorDUM - lakin yavaştan sol bek haberleri çıkıyor.
İlkay Gündoğana ne dersinkaan ayhan 6 no sorunumuzu rahat çözer vazgeçtim bize atletik bi 10 no lazım
rakamları görelimhiç izlemediğimiz adama iyi kötü diyemeyiz
hayırlı olsun
ama çok riskli bir transfer rekor bonservis ödemek için
inşallah iyi ki almışız dedirtir
kaan ayhan 6 no sorunumuzu rahat çözer vazgeçtim bize atletik bi 10 no lazım