- 12 Haziran 2015
- 36.042
- 31.713
- 2.693
GS Gsde demek yasak mı idi ki üstadkesin biri ban çakar "yasak" diye sabahtan beri yazmak isteyip yazamadığım şey
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GS Gsde demek yasak mı idi ki üstadkesin biri ban çakar "yasak" diye sabahtan beri yazmak isteyip yazamadığım şey
seneyede yeni futbolcu museneyede "Kime" diye birilerini alırız
2026 da "Yem" gelir.
Bok gibi yolları var, koyim Ağva’ya.Sorguluyorum jelerti sorguladım. Bu herifide tanımıyorum. Ama defansif topçu pek değil gibi. 1 tane daha top çalan oyuncu alsınlar. Rakip direk bizim defansla başbaşa kaliyor.
Saygılar admirim. Bugün isten çıkıp agvaya gidiyorum beklerim.
her sene yeni futbolcuseneyede yeni futbolcu mu
Sorgulucaz tabiiben jelerti sorguladım linç edildim
apaçi merkeziBok gibi yolları var, koyim Ağva’ya.
o dönem indirilenler hatırlıyorum. çünkü Kemal 5 6 dk'da bir post ediyordu yasaklanmıştı "malum espiri" diyeGS Gsde demek yasak mı idi ki üstad
denize gireceksen karacaköye git bana dua et. şile sahil kıyısında denize girilebilecek tek yerSorguluyorum jelerti sorguladım. Bu herifide tanımıyorum. Ama defansif topçu pek değil gibi. 1 tane daha top çalan oyuncu alsınlar. Rakip direk bizim defansla başbaşa kaliyor.
Saygılar admirim. Bugün isten çıkıp agvaya gidiyorum beklerim.
Yönetimde yok idim sanırım o vakitler, zira böyle bir rapordan ceza işlemi ben hatırlamıyorum o yüzden sormak istedimo dönem indirilenler hatırlıyorum. çünkü Kemal 5 6 dk'da bir post ediyordu yasaklanmıştı "malum espiri" diye![]()

pres futbolumuza uygun bi isimSanıldığı gibi defansif olarak kötü değil