Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sorguluyorum jelerti sorguladım. Bu herifide tanımıyorum. Ama defansif topçu pek değil gibi. 1 tane daha top çalan oyuncu alsınlar. Rakip direk bizim defansla başbaşa kaliyor.

Saygılar admirim. Bugün isten çıkıp agvaya gidiyorum beklerim.
Bok gibi yolları var, koyim Ağva’ya.

Sorguluyorum jelerti sorguladım. Bu herifide tanımıyorum. Ama defansif topçu pek değil gibi. 1 tane daha top çalan oyuncu alsınlar. Rakip direk bizim defansla başbaşa kaliyor.

Saygılar admirim. Bugün isten çıkıp agvaya gidiyorum beklerim.
denize gireceksen karacaköye git bana dua et. şile sahil kıyısında denize girilebilecek tek yer

12 yıl şilede yaşadım güven bana

1000056014.webp

Norvic taraftari:

The Turkish league has been weak for years, and Gala/Fener haven't dominated like they once did, but this looks set to be a bit of an arms race between the two so may well go back into a cycle of them being particularly strong compared to recent levels.

Easy to see why Sara would go - Champs League and very favourable tax structure in Turkey means players keep more of their money. I would imagine that he sees Champs League/European competition as a shop window to get a move that he really wants, and earning piles of cash in one of the most incredible cities on the planet is nice window dressing.“

Muslera
Jelert - Nelsson - Abdül - Dorgu
Torreira - Sara - İlkay
Ziyech - İcardi - Barış​

o dönem indirilenler hatırlıyorum. çünkü Kemal 5 6 dk'da bir post ediyordu yasaklanmıştı "malum espiri" diye:D
Yönetimde yok idim sanırım o vakitler, zira böyle bir rapordan ceza işlemi ben hatırlamıyorum o yüzden sormak istedim :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt