Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sara çok iyi İngilizce öğrenmiş demek ki kafa çalışıyor çocukta

Fiziksel gelişimini de geç tamamlamış bu tip herifler genelde daha hırslı ve sakatlığa uzak oluyor

Olaya yanlış bakiyorsunuz.

Elbet alınırdı ama A planı olmadığı için anca şimdi transfer oluyor işte. Haftalarca Wendel ve McTominay için pazarlık yapıp alamayınca şimdi bu çocuğu alalım demişler. Konu bundan ibaret.
Yanlış olan da bu değil miydi zaten. Bir kere gidersin 30 çektiler 1 hafta sonra sorarsın maximum avrupa şampiyonasından elendiklerinde bir kere daha gidersin. Temmuzun başında bu davanın kapanmış olması gerekirdi.
2 ağustosta hala yominay olabilir mi bir daha yoklayalım denilmez.
En kötü bu konu ingiltereye gidildiğinde kapatılmalıydı. Dünyada os kıtlığı mı var.

Transfer görüşmeleri max 1 hafta sürmeli zaten o sürede o transfer gerçekleşmezse daha da gerçekleşmez. 15 gün doue, 2 ay tominay sürmez. En kötü gider bu alana +yabancı hakkından genç scout yaparsın veya gidersin top taşıyabilen türk indirirsin sonra dersin ki biz ağustosu bekleyebiliriz.
Büyün bunları ayrı koyuyorum millet 10-13 milyonlara oyuncu alırken 25 milyona da daha başarısı olmayan adam alınmaz. Geçen sene takım kurduk o paraya

Baktın hiç biri olmuyor farkı formasyona 2. kampa geçip farklı oyuncu alman lazımdı. Gerekiyorsa 3-5-2 de deneyip herşeye hazırlıklı olmak gerekiyordu.
Bizim çapımız 5-10 milyonluk oyuncular alıp sanchez, ziyech gibi fırsat transferleri kovalayarak ilerlemek olmalı.

11 Numaralı Depay..
Memphis Depay ● Welcome to Galatasaray! 🟡🔴 Best Skills & Goals 2024ᴴᴰ

Norvic taraftari:

„Sadece championship seviyesinin üstünde değil, aynı zamanda örnek bir profesyonel ve tamamen güvenilir olan bir oyuncuyu kaybediyoruz (geçtiğimiz sezon ligdeki 46 maçımızın her dakikasında oynadığını söylemekte haklı olduğumu düşünüyorum).“

İçimde Sara taraftarı kendine aşık edecek gibi bir his var inşallah yanılmış olmaz hislerim.

Championship'te Ozan Tufan 10 gol attı Sara'nın istatistikleri yanıltıcı olabilir deniliyor ama Süper ligde de Aytaç Kara 13 gol attı yani birde bu açıdan düşünmekte fayda var. Championship'in Türkiye liginde çok geride olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.

Sara hayirli olsun is yapar gibi duruyor. Kuşlar size ne lan kac verdigimiz gidin kendi çöplüğünüze naşş. Var ki veriyoruz

Norvic taraftari:

„Sadece championship seviyesinin üstünde değil, aynı zamanda örnek bir profesyonel ve tamamen güvenilir olan bir oyuncuyu kaybediyoruz (geçtiğimiz sezon ligdeki 46 maçımızın her dakikasında oynadığını söylemekte haklı olduğumu düşünüyorum).“
Elimizde Okan buruk gibi harika bir hoca var. Böyle disiplinli yetenekli oyuncuların performansı Okan hocayla yüzde 50 artıyor. Boey nereden nereye geldik gördük. İnşallah çok katkı verecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt