- 3 Haziran 2015
- 56.759
- 65.897
- 4.143
Bayern Tottenham Boey ilk 11de
15 de başlıyor
15 de başlıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tabi biraz da takım savunmasıyla alakalı bi durum bu, Zaha’nın kapatmadığı yeri uygun taktikle ortasaha kapatır, önde kaptırılan topu şok presle geri alırsın kimsenin geri koşmasına gerek kalmaz vs. fakat rakip o baskıdan kolay çıkıyorsa ya da Avrupa’da senden daha güçlü bir rakipse Boey gibi daha hızlı, fiziksel olarak daha üstün ve defansif özelliği daha yüksek bekler gerekiyor.zaha ve keremle köhn çok zor duruma düşer, ön taraftan katkı falan alamaz. zahadan savunma katkısı istediğin an zaten az olan hücum katkısı sıfıra düşüyor.
köhn ile solda barış oynarsa orası daha dengeli olabilir bi iht.
Kendi açıklamalarına göre 6-8 karışımı oynamayı seviyor. Daha çok topla oynamak istiyor. Bu iyi bir şey. Topunu oyuna sokma konusunda keremden daha iyi ve hızlı. Hızlı düşünüp olumlu kullanması oyunumuzu çok değiştirir.Yapilan yorumlarin ortalamasi.Hücum ve şut özellikleri oyunun en iyi özelliği.Gidipte kerem demirbaya yaptigi gibi 2li ortasahada oynatirsa hepiniz burada bu oyuncu neden oynayamiyor dersiniz.Bu adam 10 no oynar 2 ortasahanin 8i oynarsa gol ve özelliği direkt sekteye uğrar.Bu cocuga gidipte defans yap derse hoca, kafayi yerim.
Boey yemBayern Tottenham Boey ilk 11de
15 de başlıyor
Alamazsın yav nereye alıyonEn iyisini biliyorum: Cesare Casadei
Suan alinabilecek bir oyuncu aslinda 8 icin![]()
Neresi veriyor maçı.Bayern Tottenham Boey ilk 11de
15 de başlıyor
20 milyon verilen hiç bir oyuncu yatırım gibi gelmiyor bana, bizim ülkemiz ve takımımız için geçerli bir durum bu elbette, jelert ve sara da hemen performans vermeli bu bonservis ve maaşlara göreMesela, iyi örnek.
Bu adama 20 versen dahi yatırım diyebilirsin, İtalyan, üstüne müthiş alt yapılır bir çocuk.
Adam namus düşmanı
Sanchez ve Nelsson farklı tip oyuncu açıkçası ikisinide kadro tutmak gerekiyor umarım defans hattına dokunmayız sağ bek ve sol bek konusu bu kadar karmaşıkken merkez tandemi bozmak daha büyük tehlikeye yol açabilir.Bana göre oyuncu satisi da olacak
Sanchez’in gitme ihtimali var
Yav Eray bruma ile kıyas dahi edilemez.Parasi az olunca potansiyel yorumuna katılmıyorum adminim. Sara yi konu dışı bırakıyorum sadece. 13m a Bruma aldık o potansiyel değil miydi mesela sana göre? Sara potansiyel transfer değildir evet haklısın ama Jelert değildir diyemeyiz. Yarin bir gün 12-13e yine birini aliriz 20-21 yaşlarında o da potansiyel isim olur.

Baya olumlu yorumlar var Scoutlardan. Heyecanlandım
Sara bu ligde çok iş yapar. Çok iyi duran top atıyor, merkezden deliyor, skor yapıyor, tempo yapıyor, top taşıyor, pres yapıyor. Üst düzey bir hamle.
Dediğim gibi şu anda Tr’nin en iyi merkez oyuncusudur.
Bu işin sonu köhn kanat olup arkaya bir adamın gelmesizaha ve keremle köhn çok zor duruma düşer, ön taraftan katkı falan alamaz. zahadan savunma katkısı istediğin an zaten az olan hücum katkısı sıfıra düşüyor.
köhn ile solda barış oynarsa orası daha dengeli olabilir bi iht.
Kerem de yardımcı forvet olur.