Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaha ve keremle köhn çok zor duruma düşer, ön taraftan katkı falan alamaz. zahadan savunma katkısı istediğin an zaten az olan hücum katkısı sıfıra düşüyor.

köhn ile solda barış oynarsa orası daha dengeli olabilir bi iht.
Tabi biraz da takım savunmasıyla alakalı bi durum bu, Zaha’nın kapatmadığı yeri uygun taktikle ortasaha kapatır, önde kaptırılan topu şok presle geri alırsın kimsenin geri koşmasına gerek kalmaz vs. fakat rakip o baskıdan kolay çıkıyorsa ya da Avrupa’da senden daha güçlü bir rakipse Boey gibi daha hızlı, fiziksel olarak daha üstün ve defansif özelliği daha yüksek bekler gerekiyor.

Yapilan yorumlarin ortalamasi.Hücum ve şut özellikleri oyunun en iyi özelliği.Gidipte kerem demirbaya yaptigi gibi 2li ortasahada oynatirsa hepiniz burada bu oyuncu neden oynayamiyor dersiniz.Bu adam 10 no oynar 2 ortasahanin 8i oynarsa gol ve özelliği direkt sekteye uğrar.Bu cocuga gidipte defans yap derse hoca, kafayi yerim.
Kendi açıklamalarına göre 6-8 karışımı oynamayı seviyor. Daha çok topla oynamak istiyor. Bu iyi bir şey. Topunu oyuna sokma konusunda keremden daha iyi ve hızlı. Hızlı düşünüp olumlu kullanması oyunumuzu çok değiştirir.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mesela, iyi örnek.

Bu adama 20 versen dahi yatırım diyebilirsin, İtalyan, üstüne müthiş alt yapılır bir çocuk.
20 milyon verilen hiç bir oyuncu yatırım gibi gelmiyor bana, bizim ülkemiz ve takımımız için geçerli bir durum bu elbette, jelert ve sara da hemen performans vermeli bu bonservis ve maaşlara göre

cicildayonun brezilyalisini aldik gibi geliyor bana

Bana göre oyuncu satisi da olacak

Sanchez’in gitme ihtimali var
Sanchez ve Nelsson farklı tip oyuncu açıkçası ikisinide kadro tutmak gerekiyor umarım defans hattına dokunmayız sağ bek ve sol bek konusu bu kadar karmaşıkken merkez tandemi bozmak daha büyük tehlikeye yol açabilir.

Bonservis olarak sağ bek ve orta sahaya 30 m euro harcadık ama totale bakınca halen çok ciddi ekside değiliz o yüzden satış zorunluluğu olmaz diye düşünüyorum.

Parasi az olunca potansiyel yorumuna katılmıyorum adminim. Sara yi konu dışı bırakıyorum sadece. 13m a Bruma aldık o potansiyel değil miydi mesela sana göre? Sara potansiyel transfer değildir evet haklısın ama Jelert değildir diyemeyiz. Yarin bir gün 12-13e yine birini aliriz 20-21 yaşlarında o da potansiyel isim olur.
Yav Eray bruma ile kıyas dahi edilemez.
Bruma bize geldiğinde 18 yaşında portekizin gelecek vaadeden futbolcusuydu. Aralarındaki anlaşmazlıktan aldık, aslına bakarsan biz free olacak diye aldık olmayınca kuyruğu dik tutmak adına yatırıma döndü o iş. Direkt 12 milyona veriyoruz deseler pas geçerdik zaten :asd:

Ama yinede o çocuk sakatlık yaşamamış yada daha geliştirici bir lige gitseydi o senelerde bile 40-50 milyon çatısına erişebilecek bir oyuncuydu.

Jelert günümüzde bile o potansiyele ulaşamayacağını düşündüğüm bir isim. Bildiğin evrim geçirmeli.

Potansiyeline bağlı bonservisi ile ne verdiği çok ayrı şeyler. Katkı verir mi? Verir. Takım oyununa katkısı inanılmaz olacaktır ama bir boey çıtasına bizde bile çıkamayacaktır.
Jelert C sınıfı oyuncudur B'ye çıkar, bizim gibi kulüplere ikisi de yeter ama yine C olup B+ olabilecek oyunculara bu bonservisler verilmeli. Kuzeyde jelert statüsündeki oyuncular sürekli çıkıyor.
Keramettin Admirin anlattığı da aslında bu.

Baya olumlu yorumlar var Scoutlardan. Heyecanlandım

Sara bu ligde çok iş yapar. Çok iyi duran top atıyor, merkezden deliyor, skor yapıyor, tempo yapıyor, top taşıyor, pres yapıyor. Üst düzey bir hamle.

Dediğim gibi şu anda Tr’nin en iyi merkez oyuncusudur.

Reis birşeyler eksik bu adamda ama ne bilmiyorum.Videodan izlediğim kadarıyla sanki top hakimiyeti bahsedildiği gibi iyi değil gibi.Ama yanılıyorda olabilirim.

O bahsettiğin tüm özellikler mevcut olsa böyle bbir adamı bize bırakmazlar.Boey vs istisnalar olabilir.Oda kırk yılda bir olur.

Ama birşeyler eksikde olsa bizim ligde çok iyi katkıda verebilir.
Bu adamı çok daha önce alamazmıydık alabilirdik.
Hala orta sahada çok ciddi bir tane daha oyuncuya ihtiyacımız var.Ve bu iş bilmezler yapmayacak.Ve tüm yatırım boşa gidecek bence.Okan hıcanında inadı kendisini yakacak.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

zaha ve keremle köhn çok zor duruma düşer, ön taraftan katkı falan alamaz. zahadan savunma katkısı istediğin an zaten az olan hücum katkısı sıfıra düşüyor.

köhn ile solda barış oynarsa orası daha dengeli olabilir bi iht.
Bu işin sonu köhn kanat olup arkaya bir adamın gelmesi :asd: Kerem de yardımcı forvet olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt