Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu işin sonu köhn kanat olup arkaya bir adamın gelmesi :asd: Kerem de yardımcı forvet olur.
Keroyu biyere kitleyemedik. 10-12 arasi beklentim vardi ondan olmadi.

Muhtemelen cok dusuk teklifler geldi

Kohn satilir ya bundesligadan alicisi cikar

Şimdilik ekstra orta saha transferi olmaz. Bizde 1 hafta sonra kapanacak transfer dönemi ve avrupada takımda istenmeyen maaşı yüksek bi oyuncu kiralarız en fazla.

Bonservisle en fazla genç scout transferi olur orta saha için

Anlik ilk 11 :
1722682522952.webp

Yav Eray bruma ile kıyas dahi edilemez.
Bruma bize geldiğinde 18 yaşında portekizin gelecek vaadeden futbolcusuydu. Aralarındaki anlaşmazlıktan aldık, aslına bakarsan biz free olacak diye aldık olmayınca kuyruğu dik tutmak adına yatırıma döndü o iş. Direkt 12 milyona veriyoruz deseler pas geçerdik zaten :asd:

Ama yinede o çocuk sakatlık yaşamamış yada daha geliştirici bir lige gitseydi o senelerde bile 40-50 milyon çatısına erişebilecek bir oyuncuydu.

Jelert günümüzde bile o potansiyele ulaşamayacağını düşündüğüm bir isim. Bildiğin evrim geçirmeli.

Potansiyeline bağlı bonservisi ile ne verdiği çok ayrı şeyler. Katkı verir mi? Verir. Takım oyununa katkısı inanılmaz olacaktır ama bir boey çıtasına bizde bile çıkamayacaktır.
Jelert C sınıfı oyuncudur B'ye çıkar, bizim gibi kulüplere ikisi de yeter ama yine C olup B+ olabilecek oyunculara bu bonservisler verilmeli. Kuzeyde jelert statüsündeki oyuncular sürekli çıkıyor.
Keramettin Admirin anlattığı da aslında bu.
Abi potansiyel var potansiyel var. Çok basit bir örnek vereceğim sana iş dünyasından. Senin direktör seviye potansiyelin vardır. Benim müdür seviyesi potansiyelim vardır. İkimizde o mevkilere geldiğimizde sen Eray potansiyel değildi ben potansiyeldim diyemezsin. Çünkü bende max kapasiteme gelmiş oluyorum. Bende diyorum ki bu cocuk 15-17lik bek olsa bile ben çok mutlu olurum.

Biz boey çıtasına topcu mu arıyorduk bence kesinlikle hayır. O tarz adamlar buraya 20 senede bir gelir. Dediğin örnek ne güzel işte C seviyesi adama B ye çıkarsak neyimize yetmeyecek misal?

Herifler ban lan kendilerinden olanlara kafa büküyorlar. Animesporlu boeyciğime sadece el sıkma.

Locko hala bir yere gitmedi mi
Takımı 25 milyon istediği için henüz gitmedi bir yere. En son Psg ilgileniyor haberleri vardı ama onlarda sol bekte Nuno Mendes ve Hernandez olduğu için Hernandez'in bu sakatlığında daha uygun ucuz bir yedek oyuncu bakıyorlar diye en son haberler çıkmıştı.

Tek atımlık kurşunumuz falan yok. 2 senedir şampiyonlar ligine gidiyoruz gelecek sene de gideceğiz.
Bunun dışında Florya’dan gelecek olan en az 600 milyon doları var Galatasarayın.
Bunların dışında stadta alınabilecek bilet yok, store deli gibi satış yapıyor.

Türkiye’nin en zengin futbol takımı, en başarılı takımı

Bla bla bla Al bakalım 2.bir orta saha alabiliyor musun

Takımı 25 milyon istediği için henüz gitmedi bir yere. En son Psg ilgileniyor haberleri vardı ama onlarda sol bekte Nuno Mendes ve Hernandez olduğu için Hernandez'in bu sakatlığında daha uygun ucuz bir yedek oyuncu bakıyorlar diye en son haberler çıkmıştı.
O fiyatlar yok. 15 istiyorlar, 12-13 alınır

Yorumlara göre Torreira'nın yanına Torreira aldık. Pil gücünu 2 ye katlarsak orta sahada uçarız..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Asyaya turneye götürecek vizyonda bir yönetim lazım. 20-30 milyon indirmişlerdir bu maçlarda bunlar.

Sahadaki animeler ne yapıyor yav, japon kralının kızları mı bunlar

2. lig mevzusuna çok takılmamak lazım. Marcao bize Portekiz sonuncusundan geldi, suyun karşı tarafı Marcelo'yu Almanya'da küme düşmemeye oynayan takımdan aldı, BAY ve Kerem 3. Lig'den geldiler, TS Mendy'yi 2. Lig'den buldu getirdi... Örnekler çoğaltılabilir. Sanki bizim ligimiz çok mu kaliteli, geçen yıl 2 tane 100 küsür puan toplayan takım vardı yani...
Sözün özü, bence iyi bir oyuncu aldık, 20 altına aldıysak pahalı da diyemeyiz oyuncunun yaşı/son sezon performansı itibariyle, zaten adamı 10.5'a almışlar.
AMMA VE LAKİN, bizim gibi bu paraların astronomik sayıldığı bir yerde keşke daha genç ve de en azından top liglerde belirli bir standart yakalamış oyuncuya yönelseydik. Başarısızlık ihtimalini daha aza indirgerdik. Üstelik para da vardı yani. Oralarda iş yapan oyuncu burda zaten hayli hayli iş yapardı ve üstelik para kazanma ihtimalimiz de olurdu. 17-18 ödediğimiz adamı kaça satacağız yani mantığen zor.
Para maalesef yanlış bir döneme denk geldi, yapacak bir şey yok. Dileriz iyi katkı verir, ben her şeye rağmen iyi bir oyuncu aldığımızı düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt