- 3 Haziran 2015
- 56.759
- 65.897
- 4.143
Türkiye de yayın bulamadım rdasNeresi veriyor maçı.
Mac 15 de değil şimdi başlıyor bu arada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türkiye de yayın bulamadım rdasNeresi veriyor maçı.
Keroyu biyere kitleyemedik. 10-12 arasi beklentim vardi ondan olmadi.Bu işin sonu köhn kanat olup arkaya bir adamın gelmesiKerem de yardımcı forvet olur.
Tüm planlama bozulur. Abdülkerime güvenerek sezona başlayamayız geçen seneye göre yıl içinde bayağı gerileme var maalesef.Bana göre oyuncu satisi da olacak
Sanchez’in gitme ihtimali var
Ben buldum 1 tane şimdi.Türkiye de yayın bulamadım rdas
Mac 15 de değil şimdi başlıyor bu arada
Abi potansiyel var potansiyel var. Çok basit bir örnek vereceğim sana iş dünyasından. Senin direktör seviye potansiyelin vardır. Benim müdür seviyesi potansiyelim vardır. İkimizde o mevkilere geldiğimizde sen Eray potansiyel değildi ben potansiyeldim diyemezsin. Çünkü bende max kapasiteme gelmiş oluyorum. Bende diyorum ki bu cocuk 15-17lik bek olsa bile ben çok mutlu olurum.Yav Eray bruma ile kıyas dahi edilemez.
Bruma bize geldiğinde 18 yaşında portekizin gelecek vaadeden futbolcusuydu. Aralarındaki anlaşmazlıktan aldık, aslına bakarsan biz free olacak diye aldık olmayınca kuyruğu dik tutmak adına yatırıma döndü o iş. Direkt 12 milyona veriyoruz deseler pas geçerdik zaten
Ama yinede o çocuk sakatlık yaşamamış yada daha geliştirici bir lige gitseydi o senelerde bile 40-50 milyon çatısına erişebilecek bir oyuncuydu.
Jelert günümüzde bile o potansiyele ulaşamayacağını düşündüğüm bir isim. Bildiğin evrim geçirmeli.
Potansiyeline bağlı bonservisi ile ne verdiği çok ayrı şeyler. Katkı verir mi? Verir. Takım oyununa katkısı inanılmaz olacaktır ama bir boey çıtasına bizde bile çıkamayacaktır.
Jelert C sınıfı oyuncudur B'ye çıkar, bizim gibi kulüplere ikisi de yeter ama yine C olup B+ olabilecek oyunculara bu bonservisler verilmeli. Kuzeyde jelert statüsündeki oyuncular sürekli çıkıyor.
Keramettin Admirin anlattığı da aslında bu.
Maç 14'te bu arada.
Takımı 25 milyon istediği için henüz gitmedi bir yere. En son Psg ilgileniyor haberleri vardı ama onlarda sol bekte Nuno Mendes ve Hernandez olduğu için Hernandez'in bu sakatlığında daha uygun ucuz bir yedek oyuncu bakıyorlar diye en son haberler çıkmıştı.Locko hala bir yere gitmedi mi
Tek atımlık kurşunumuz falan yok. 2 senedir şampiyonlar ligine gidiyoruz gelecek sene de gideceğiz.
Bunun dışında Florya’dan gelecek olan en az 600 milyon doları var Galatasarayın.
Bunların dışında stadta alınabilecek bilet yok, store deli gibi satış yapıyor.
Türkiye’nin en zengin futbol takımı, en başarılı takımı
O fiyatlar yok. 15 istiyorlar, 12-13 alınırTakımı 25 milyon istediği için henüz gitmedi bir yere. En son Psg ilgileniyor haberleri vardı ama onlarda sol bekte Nuno Mendes ve Hernandez olduğu için Hernandez'in bu sakatlığında daha uygun ucuz bir yedek oyuncu bakıyorlar diye en son haberler çıkmıştı.
Aslında bu tarz geçiş transferlerinin tutması bizim için önemli. CL'de oynadıkça bu işten her türlü ekmek yeriz gibi geliyor.Bayern Tottenham Boey ilk 11de
15 de başlıyor
Hem sol bek hem orta saha daha alıcaz.Bla bla bla Al bakalım 2.bir orta saha alabiliyor musun
yoğartık yavcicildayonun brezilyalisini aldik gibi geliyor bana

InsAllah dostum. Şu sergio çamdal bi gitseydiHem sol bek hem orta saha daha alıcaz.
Ayrıca sağ bek için Türk oyuncu bekliyorum