Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arsenalde oynamış, fiorentinada iyi sezon geçirmiş uruguay milli torreirayı 6 milyona alabilen akıllılar da mevcut. 10 milyonluk icardiyi de unutmayalım
Renktaş sözünü ettiğin iki oyuncuda bize gelmeden önce yedek kulübesine hap olmuş kendi takımlarında oynama ihtimali olmayan adamlardı.. PSG boşa mı yeter ki git maaşını biz verelim gerekirse dedi.. Çünkü adamın oynama ihtimali yoktu..

Sonrada bizde tutunca İcardi'ye 2 katı bonservis teklifi verildi.. 2 kat maaş verildi gitmedi Arabistan'a.. PSG'nin tek seçeneği bizdik.. İcardi bitirdi orada işi.. Torreira Arsenal'de kalsa kaç maç oynayacaktı.. Kaç maç şans bulacaktı..

Ama sen şu an kulübünde aktif oynayan ilk 11'de oynayan CL'de yıldızı parlamış 21 yaşındaki Danimarkalı çocuğu ve 25 yaşındaki Brezilyalıyı bu dediğin paralara alamazsın abi..

Bunlar aktif olarak takımlarında oynayan tutmuş oyuncular..

bunlar düşüşte ve salak takımların kadro şişkinlikleriydi. Bay senin yükselen yıldızın. azıcık böyle bak
Ben böyle bakıyorum zaten. O yüzden Bay için 35+, Davinson için 25+ teklifler gelmesi beklenmeli. Sara ve Jelert'te takımları için böyle oyuncular anlatmak istediğim bu. Şöyle bakalım biz bir oyuncuya 11 milyon bonservis versek oyuncu 2 senede artan bir performans gösterip takımın yıldızı olsa herhalde 15'e falan satmazdık. Ben oyuncuyu izlemedim ama gidiyorsan bu verilere baktığında 18 bonservis absürt gelmiyor ben bu tarz maliyetlere girmezdim bu oyuncu özelinde de değil Mc Tomminay falan dahil ama hoca istiyorsa zaten adamın bonservis piyasası bu. Maaşı yüksek o konuda eleştiriler haklı 2 civarı olmalıydı. Aynı ligden Gyökeres 25 milyona aynı yaşta geçen sene Sporting'e gitti örnek mesela.

@Suat Kara ağabey izlediyse muhtemelen en sağlıklı yorumlar ondan gelecektir

@Suat Kara abi yorumlarını bekliyorum

sevgili halim ve sevgili aras ,
mesajiniza gec geri donus yapiyorum lutfen kusuruma bakmayin.nedeni de :

- saglam bir grip geciriyorum bir kac gundur, halen de gecmedi . nete bile mecalim yoktu anca bugun mac var diye gireyim dedim *durabilecegim kadar durmaya calisacagim - *

oyuncuya dair nacizane gozlem yorumumu bizim kupa maci ardina yapmayi dusunuyorum. hayirlisiyla su *finali bi *alalim daha *enerjik olmaya gayret edecegim.

bu arada , arascim , *sara istanbul basligindaki tespitlerini oldukca degerli buluyorum. kalemine saglik .

saygi ve selamlar.

Zaha nın maaşı da var öyle. Bulan buluyor sponsor
Jelert ve Sara’ya kimse sponsor olmaz. Drogba, Sneijder, Falcao, Icardi, Zaha’ya sponsor bulabildik sadece. 2 topçuya ET sponsor oldu. Eğer İlkay’ın çıkma durumu olur ve maaş derlerse o zaman büyük söverim bu yönetime ama McTominay dahil çıkan isimlere sponsor bulunamamış olması normal. Rabyo’nun TR ihtimali yoktu bence o yüzden saymadım

torriera'yı 6'ya
davinson sanchez'i 9.5'a
icardi'yi 10 m euroya bitirebildi, bitirebilen.

o zaman da millet gerizekalıydı, biz akıllıydık değil mi?

davinson sanchez gibi adamı jelert'ten ucuza aldık yahu daha neyi anlatıyorsun?
Bunlar aktif ilk 11 oyuncuları mıydı aldığın takımların ?.. Bunların hepsi yedekti.

evet rahmetullah berişbek de kendi takımının faal vazgeçilmez aktif oyuncusu. ona da 30 m euro verip alalım.

adam icardi'nin kendisinin psg işini çözdüğünü diyor yaw.

sadece şunu düşünün. icardi bize geçen sene ilk defa kiralık gelmiş olsaydı, bu sene bu yönetim onun bonservisini psg'den 10 m euro'ya alabilir miydi sizce? :d

Simdi de 27 milyon mu oldu

Bu ne arkadasim korku filmine dondu bu transfer

Allah belamizi vereydi de 8 numara istemeyeydik

Galatasarayi soyuyorlar lan uyanin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt