Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Wendell yine Asist yaptı yav 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renktaş sözünü ettiğin iki oyuncuda bize gelmeden önce yedek kulübesine hap olmuş kendi takımlarında oynama ihtimali olmayan adamlardı.. PSG boşa mı yeter ki git maaşını biz verelim gerekirse dedi.. Çünkü adamın oynama ihtimali yoktu..arsenalde oynamış, fiorentinada iyi sezon geçirmiş uruguay milli torreirayı 6 milyona alabilen akıllılar da mevcut. 10 milyonluk icardiyi de unutmayalım
KAP aciklamasinda 27 milyon euroyu gormezsek kac hafta ban almak istersiniz?chris>kanaryahaber

Wendell yine Asist yaptı yav![]()
KAP aciklamasinda 27 milyon euroyu gormezsek kac hafta ban almak istersiniz?![]()
Ben böyle bakıyorum zaten. O yüzden Bay için 35+, Davinson için 25+ teklifler gelmesi beklenmeli. Sara ve Jelert'te takımları için böyle oyuncular anlatmak istediğim bu. Şöyle bakalım biz bir oyuncuya 11 milyon bonservis versek oyuncu 2 senede artan bir performans gösterip takımın yıldızı olsa herhalde 15'e falan satmazdık. Ben oyuncuyu izlemedim ama gidiyorsan bu verilere baktığında 18 bonservis absürt gelmiyor ben bu tarz maliyetlere girmezdim bu oyuncu özelinde de değil Mc Tomminay falan dahil ama hoca istiyorsa zaten adamın bonservis piyasası bu. Maaşı yüksek o konuda eleştiriler haklı 2 civarı olmalıydı. Aynı ligden Gyökeres 25 milyona aynı yaşta geçen sene Sporting'e gitti örnek mesela.bunlar düşüşte ve salak takımların kadro şişkinlikleriydi. Bay senin yükselen yıldızın. azıcık böyle bak
@Suat Kara ağabey izlediyse muhtemelen en sağlıklı yorumlar ondan gelecektir
@Suat Kara abi yorumlarını bekliyorum
uyelerin vu kadar kolay banlanmasina karsiyizKAP aciklamasinda 27 milyon euroyu gormezsek kac hafta ban almak istersiniz?![]()
Jelert ve Sara’ya kimse sponsor olmaz. Drogba, Sneijder, Falcao, Icardi, Zaha’ya sponsor bulabildik sadece. 2 topçuya ET sponsor oldu. Eğer İlkay’ın çıkma durumu olur ve maaş derlerse o zaman büyük söverim bu yönetime ama McTominay dahil çıkan isimlere sponsor bulunamamış olması normal. Rabyo’nun TR ihtimali yoktu bence o yüzden saymadımZaha nın maaşı da var öyle. Bulan buluyor sponsor
KAP aciklamasini da ciddiye almayacaksak feneri tutalim.chris>ibrahim+cenk+dursun
Transfer piyasasi oyle basit matematik degil.
Bunlar aktif ilk 11 oyuncuları mıydı aldığın takımların ?.. Bunların hepsi yedekti.torriera'yı 6'ya
davinson sanchez'i 9.5'a
icardi'yi 10 m euroya bitirebildi, bitirebilen.
o zaman da millet gerizekalıydı, biz akıllıydık değil mi?
davinson sanchez gibi adamı jelert'ten ucuza aldık yahu daha neyi anlatıyorsun?
Bizim hobimiz bu.uyelerin vu kadar kolay banlanmasina karsiyiz