Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin gelirlerden bir haberim yok bunu cozdum bu mesajindan. Bir mali tabloyu incele en iyisi + gecen sene kac tane sponsor ile anlasma yapmisiz ve yillik [rekor] gelirimiz ne kadar bir bak istersen, sonra istersen konusuruz tekrar.

Bence sen bu ligde başarının nasıl ve hangi profil oyuncularla geldiğini çöz o daha önemli

Maç var transfer konuşmayı bırakın
Biraz Galatasaraylılık yav biraz

Susss üzme bizi artik
Gabriel'e verilen parayla Caqueret alınmalıydı desem katılır mısın :D Adamın düzenli olarak istatistik kastığı tek 1 sezon var.Bu maliyetlerle almak bizim için riskli 1 transfer reiste yoksa bu oyuncuyu Leipzig - Ajax falan filan alsa sıkıntı olmaz onlar için :D

😂

Git yazdığımı bir daha oku. Adam maaş düşürmemek için TR’ye gelmeyi kabul ediyor, başka ülkeye gitse -normal şartlarda- maaşını düşürmesi gerekir, çünkü kötü oynamış diyorum.

Performans veren topçu da gittiği takım da fazla alır, TR’ye geliyorsa daha da fazla alır.

Neyse uzatmayacağım, bildiğin gibi hesap yapmaya devam et

Davinson, Torreira gibi adamlar normal şartlarda da başka ülkeye gitse maaşını düşürmez. Garanti kontratını tamamlar, bonservisini eline aldıktan sonra imza parasıyla transferini yapar. Ya da kontratını eski ve yeni kulübü birlikte öderler. Kısacası maaşlarını falan düşürmezler.

Bu tarz adamları adını 1 ay önce duyduğun isimlerle karıştırma, bilmem anlatabildim mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt