Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.217
- 101.427
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaç tane chuk var labu ikizi
Dna si eksik olanı bize kakalamasinlarbu ikizi
Sen başarının nasıl geldiğini çöz bence, gelirden daha önemli
Locko alak mıoraya ya ilkay ya da genç denemelik bir genç
yoksa gerek yok
bugün 5 euroluk kuponla iddaadan 1650 euro kazandık
bereket versin
Senin gelirlerden bir haberim yok bunu cozdum bu mesajindan. Bir mali tabloyu incele en iyisi + gecen sene kac tane sponsor ile anlasma yapmisiz ve yillik [rekor] gelirimiz ne kadar bir bak istersen, sonra istersen konusuruz tekrar.
Bence sen başarının nasıl ve hangi profil oyuncularla geldiğini çöz o daha önemli

Glushenkov yine iki gol atmış yuh yawClaudinho Flamengo'ya satılacak büyük ihtimalle.Oyundan çıkarken taraftarlara dönerek alkışlayarak oyundan çıktı..
Maç var transfer konuşmayı bırakın
Biraz Galatasaraylılık yav biraz
Attığı 1 Gol kalecinin şaşırmasından dolayı ama Güzel 1 GolGlushenkov yine iki gol atmış yuh yaw
Zenitte 4 Mac 7 gol 1 asist
Locko alak mı
gaza geldim alalımreis beni bilirsin izlemediğim adama yorum yapmam
iyi diyorsan alalım
Susss üzme bizi artikUlan Skor 4-0 olmuş Wendell köpek gibi press yapıyo![]()
Gabriel'e verilen parayla Caqueret alınmalıydı desem katılır mısınSusss üzme bizi artik
Git yazdığımı bir daha oku. Adam maaş düşürmemek için TR’ye gelmeyi kabul ediyor, başka ülkeye gitse -normal şartlarda- maaşını düşürmesi gerekir, çünkü kötü oynamış diyorum.
Performans veren topçu da gittiği takım da fazla alır, TR’ye geliyorsa daha da fazla alır.
Neyse uzatmayacağım, bildiğin gibi hesap yapmaya devam et
kimlerle ugrasiyoruz forumda, daha okumayi bilmiyor.