Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takıma sol stoper ve sol bek lazım. Laporte boşa çıkıyor ne yapıp edip almalı.

Oğuz Aydın niye önemliydi şimdi görünüz mü kağnı Ziyech'i bir tarafını kaldırıp adam geçemiyor.

Resmen maaş dengesinin içine ettik üstüne veteran adamlarla doldurduk keyifleri eserse oynuyorlar istikrar desen yok.

Ama şimdi biri gelir Alanya'da Ziyech şöyle çakmıştı diyebilir.
Rashica’dah ziyade Gedson’u alacaktık asıl. O Burak Elmas’a ne kadar sövdüğümü bir ben bir de Allah bilir.

5-0 nedir yav.. nellson gibi ağır bir oyuncuyu son adam oynatmak nedir? bir tane doğru işi olmaz mı bir grupla 3 sene çalışan adamın..

Size soruyorum mesela haziran ayında jelerte 11 m verip sara ya 20 m verip alamaz mıydık? Neden ağustos a kadar beklendi bu fiyatlar verilecekse ? İki oyuncu da iyi oyuncu ikisini de beğeniyorum orası ayrı ama o paralar ile zaten direk çekersin ikisini de

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mantık hatası var abi sen gegenpress mi yapıyorsun hayır uzun top hayır tiki taka hayır biz ne oynuyoruz boşalt orta sahayı hücum oyuncusu kim var ileriye dik

Kafa ustu cakilisimiz devam ediyor (oyun olarak). Acilen dur demek lazim yoksa 5. yildiza cok yazik olacak.

Ilk yapilmasi gereken is Dursun Ozbek denen sahisa elveda demek. Yerine kim gelirse gelsin.

Sonrasinda da acilen kaybettigimiz ozguveni ve momentumu toplayacak isimlerin takima katilip 2. lig topcularinin gonderilmesi gerek, basta Kohn ve Akturkoglu. Nelsson'u ise ayri tutardim ama su macta yaptiklarini yutmak mumkun degil.

Yol haritamızı açıklıyorum

Önce antiokanistlerden özür dilenip haklarımız teslim edilip iade-i itibar yapılacak

Sara transferi okanın isteği olduğu için iptal edilecek

Olağanüstü kongre kararı alınıp e.t aday olacak

Okan kovulmayacak istifa ettirilecek

Yeni yabancı tdmiz açıklanacak e.t minimum kloopu getirir

Takımdaki düşük ıqlu ve kağnılar gönderilecek sonrası kolay

Hemen şimdi

kaç tane yemişsin zaten, 3 pas yapamıyorsun, oyuncular bir b.k oynamadan bi taraflarından soluyorlar

daha fazla yemeyeyim diye uğrassana arkadas
pendikspor’u mu yönetiyosun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt