Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun kendini kurtarmak istiyorsa Okan Hocanın kellesini hemen almalı. Yoksa bu yangın sönmez

Herks suçsuz 80.dakika da oyuna giren zaha suçlu hay allahım ya Okan hoca değil gibi sanki konuşan şok oluyorum

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 şampiyonluk alan hocayı göndermeyeceğimize göre zaha ve ziyech acil olarak yollar ayrılmalı.

Ulan dilimimde tüy bitti, Terim zamanından beri söylüyorum madem çizgi oyunu madem birebir, o zaman neden fırtına bi zenci kanat almayı düşünmüyosunuz. Osuruk gibi latşısında adam görünce geriye pas veren kanat alıyorsunuz yıllardır.
Ziyech ve Zaha oynayınca çizgi oyunu oynuyoruz diyor, taktik bu demiyor. Kadroda içe kateden kanatlar Kerem'le sağdayken BAY. Böyle diyor da doğru oyun kurarsan Zaha da içe katediyor. Köhn berbat bir bek ve yedek bile olmamalı ama Zaha ile ilerde katkı sağlama potansiyeli vardı, Okan sağ olsun başlamadan bitirdi.

Yav adam bi tane yerli istedi oğuz aydını gidip alamadılar

Okan hoca mı bu zamana kadar transfer yaptırmadı adamın istediği her futbolcu gayet atletik oyununa uygun isimlerdi

Gidip doueyi alacaz diye 1 ay dolaştılar, hoca mı dedi 1 ay oyalanın diye

Adam en sonunda da çıktı mecburen yönetimi korudu sezon başında kaos oluşmasın diye

Oğuzu kerem gidecek diye istemiş gitmeyince istememiş oynatamam diyip

Transfer diye ortalık ne zaman yangın yerine döndüyse hep bi yayına çıkıp açıklama yaptı su döktü,taraftar yangını olmasa hala o ülke senin bu ülke benim turluyolardı

Doue de düşündüğün kadar atletik bi adam değil,wendel de değildi,sara da değil

Tüm söylediklerin yanlış kısacası

Tamam 2 senedir bu berbat yönetime rağmen şampiyon yaptın bu takımı ama bireysel performanslarla şampiyon oldun be okan hocam oyun okuma konusunda sürekli geriye gidiyorsun lütfen bu gece istifanı ver ki kötü ayrılmayalım

Bu badem bıyıklı transferi kapattıkmı demiş yalan olsun lütfen

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fenerbahçe maçında 1-0 yenildin şampiyonlu kursağımızda bıraktın, Beşiktaş’tan 5 yedin rezil oyun anlayışına devam ettin. Oyuncuların bile ne oynatmaya çalıştığını anlamadı. Yani içine sıçtın takımın mümkünse Galatasaray’lıysan bugün utancından istifa et.

Oğuzu kerem gidecek diye istemiş gitmeyince istememiş oynatamam diyip

Transfer diye ortalık ne zaman yangın yerine döndüyse hep bi yayına çıkıp açıklama yaptı su döktü,taraftar yangını olmasa hala o ülke senin bu ülke benim turluyolardı

Doue de düşündüğün kadar atletik bi adam değil,wendel de değildi,sara da değil

Tüm söylediklerin yanlış kısacası
Valla çok biliyorsun ama bişey bildiğin yok

Doueye bile atletik değil diyorsan diyecek bişey yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt