Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Yalnız bu takım bu açıklamayla kazan kaldırır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yönetimi korursan bak bugün rezil olursun. Bir tane yönetici var mı çıkıp konuşan hocayı koruyan noldu şimdi.Yav adam bi tane yerli istedi oğuz aydını gidip alamadılar
Okan hoca mı bu zamana kadar transfer yaptırmadı adamın istediği her futbolcu gayet atletik oyununa uygun isimlerdi
Gidip doueyi alacaz diye 1 ay dolaştılar, hoca mı dedi 1 ay oyalanın diye
Adam en sonunda da çıktı mecburen yönetimi korudu sezon başında kaos oluşmasın diye
Üstad aşırı moralim bozuk hayattan soğudum. Güldürme lütfen yavUçak havadayken nasil dönecek be mustafa hocam adam zaten uçaktan korkuyormus donuna birakmistir suan
Wilf girdiğinde maç zaten kopmuştu, ama Wilf'e yönelik negatif açıklaması ikidir.Hangi soruya öyle cevap verdi hocam? Soruyu kaçırdım ben
Şampiyonluğu kutluyordur ebesine atladıklarımYönetim nerde bilen varmi?
Sara yem, hoca yattiArkadaşlar bu Sara transferi yattı mı? Lütfen geçerli bir şey söyleyin ya Ben Cenk almaya gitti diye biliyordum herif maçı stad‘da izlemis
ben daha iyisini alırım şöyle hızlı yılan gibi dan dun adam geçen biriFM’de Ziyech iş yapar.
sonra transfer obezi oluyoruz! evet obeziz Cimbom için en iyisini istiyoruz!Mantıklı olan bu zaten reis
Reelde bu yönetim olduğu gerçekleştiremiyorsun işte
maçı izlemedimicardi mi
Hemen gitsinler o zamanOkan Buruk: "Hakim Ziyech ve Wilfried Zaha kanatlarıyla üretmede sıkıntı çekiyoruz."
Valla çok biliyorsun ama bişey bildiğin yok
Doueye bile atletik değil diyorsan diyecek bişey yok
Yolda yavArkadaşlar bu Sara transferi yattı mı? Lütfen geçerli bir şey söyleyin ya Ben Cenk almaya gitti diye biliyordum herif maçı stad‘da izlemis
Ben yaptığının doğru olduğunu söylemiyorumYönetimi korursan bak bugün rezil olursun. Bir tane yönetici var mı çıkıp konuşan hocayı koruyan noldu şimdi.
Ben sana söyliyim şampiyonlar liginden elenelim mevcut yönetim yabancı hoca bakar.
Kendi bilirZaha ile hoca arasında sorun olduğu belliydi bugün itibariyle tamemen kopmuştur. Zaha duygusal adam bu açıklamalar sonrası olmaz artık bizde.
Wilf girdiğinde maç zaten kopmuştu, ama Wilf'e yönelik negatif açıklaması ikidir.