Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav adam bi tane yerli istedi oğuz aydını gidip alamadılar

Okan hoca mı bu zamana kadar transfer yaptırmadı adamın istediği her futbolcu gayet atletik oyununa uygun isimlerdi

Gidip doueyi alacaz diye 1 ay dolaştılar, hoca mı dedi 1 ay oyalanın diye

Adam en sonunda da çıktı mecburen yönetimi korudu sezon başında kaos oluşmasın diye
Yönetimi korursan bak bugün rezil olursun. Bir tane yönetici var mı çıkıp konuşan hocayı koruyan noldu şimdi.
Ben sana söyliyim şampiyonlar liginden elenelim mevcut yönetim yabancı hoca bakar.

FM’de Ziyech iş yapar.
ben daha iyisini alırım şöyle hızlı yılan gibi dan dun adam geçen biri
Mantıklı olan bu zaten reis

Reelde bu yönetim olduğu gerçekleştiremiyorsun işte
sonra transfer obezi oluyoruz! evet obeziz Cimbom için en iyisini istiyoruz!
maçı izlemedim

şuna eminim ki olur da önümüzdeki iki ay içinde Icardi takımdan ayrılırsa ciddi uzun sürecek ve atlatması zor olacak bir karanlık devrine gireceğiz camia olarak

Zaha hakkındaki yorumları maçın skorundan daha felaketti Okan Hoca'nın.

Valla çok biliyorsun ama bişey bildiğin yok

Doueye bile atletik değil diyorsan diyecek bişey yok
:)

Doeyi izleyip atletik olmadığını görüp söyleyen ben

Doueyi izlemeden genç ve fransız olduğu için terminatör gibi biri sanıp doğru söylediğini iddia eden sen

Enteresan bi bakış açısı doğrusu

Yönetimi korursan bak bugün rezil olursun. Bir tane yönetici var mı çıkıp konuşan hocayı koruyan noldu şimdi.
Ben sana söyliyim şampiyonlar liginden elenelim mevcut yönetim yabancı hoca bakar.
Ben yaptığının doğru olduğunu söylemiyorum

Korurken de demiştim ilk kötü sonuçta koruduğun yönetim seni kelleni alır diye

Camia yönetimi konusunda ft hocam gibisini görmedim. Okan hoca toy bu konularda

Bu adam zihniyet olarak hasta olmuş.. Durup dururken bir oyuncu ile bu kadar uğraşmaz.. Çıkıp Zaha yüzünden kaybettik demiş kadar oldu.. Bu hocadan bir halt olmaz artık

Okan burukta şiraze kaymış bu açıklamalar hiç hoş değil

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takımın hücum bağlantısı tamamen Mertens'e bakıyor, O da bütün enerjisini hazırlık maçlarında bitirdi. Sara, Mertens yerine oynar diyelim 6.5 numara oynayan dinamik bir ilk 11 oyuncusu gerekiyor. Kaan sağ bekte hücumu hiç zorlamadı Jelert o bölgeyi çözdü diyelim. Köhn tek başına her maç 1 gol yedirecek potansiyelde. Normal koşullarda ilk 11'e sol açık, sol bek, dinamik orta saha transfer edilmeli. Muhtemelen parayı Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'e yatıracağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt