Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zahayı madem istemiyorsun oyun tarzına uymadığı için istemiyorsun geçen sene adamla on kez neden konusup ikna etmeye çalıştın hoca neden 10 m soktun bize . Okan hoca muhteşem bir hoca çok seviyorum ama şu açıklamalar maçtan daha da skandal

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yapacak birşey yok olan oldu , transfer sezonu açıldığından beri dominant 2 ortasaha ve 2 bek + 10 numara ihtiyaç dedik , hoca her seferinde kadromuz şampiyon yeterli gibi açıklamalar yapıp, ilk ciddi sınavda Zaha ve Ziyech kanatlarıyla üretken olamıyoruz demesi tam bir skandaldır, antrenmanlarda yokmusun görmüyor musun, simdimi öyle oldu yazık vallahi, bu sene çok avlanırız kontra takımlarına maalesef

İşin esprisi sampiyonlar ligi kupasını aksak da 8 yaşındaki bjk li yeğenim 10 sene sonra dayı biz size 5 attık dediğinde bisey diyemicem ona yanıyorum:)

İstifa Okan istifa!!!!

bu saatden sonra bu adamdan birşey olmaz

takımın altınada dinamiti attı!!!

yönetim hoca moca acilen hepsi gitmeli!!!!

Erden Timur gittiğinde gülücükler saçıyordu! Adını bile anmadı arkasından!
Tranaferleri kendi yapacak diye övünüyordu!!!!

istifa et hemen!

Şimdi düşündüm de mevcut kadro ile şampiyonlar ligine gitmek çok riskli, şampiyonlar liginden elenmek daha hayırlı olabilir

Zaha'yi istemiyor anlarim da bu sekilde yapma bari. Git yonetime soyle menajerini cagirsinlar, kendine takim bul denir. Illa bir takim ister yani sonucta ismi olan bir oyuncu.

Madem kanat transferi istiyorsun, bu zamana kadar niye bekledin?
Oguz da kaçtı elden yerli olarak. şimdi nereden senin sitemine uyan oyuncu bulunacak. heleki bu yönetimle. 3m euro maasla birini alırız yine :D

Zaha konusu çözülmeli ya net şekilde rotasyona dahil edilmeli yada önü açılmalı bu adamı son 10 dakika oynatıp verim alamayız.

Sanırım yakında Forvet de bakarız bakalım vizyonları kime yetecek

Getir ordan bir Rey Manaj Cenk ağabey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt