Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu konunun da artık bir manası kalmadı. Sezon bizim için bitti.

Başkanı ayrı, yönetimi ayrı, hocası ayrı, topçusu ayrı, taraftarı ayrı. El ele bu sezonu daha başlamadan mahvettiler.

Bizde klasik 2 sene ust uste sampiyon olunca 3.sene kaos çıkar bu sene rezalet biter belliki bu senede rezalet gecicek bari cl ye katilsakta ordan gelecek gelirden olmasak

Herifler dakikalarca Ali Sami Yene küfür etti ve bu okan bejekeyi alkışlattı mı gerçekten izlemediğim için bilmiyorum söyler misiniz

bu saatten sonra transfer yapılsa bile, ortaya ekstra olarak anca kiralık oyuncu gelir. Hadi bir mucize oldu ve bu beceriksizler aldılar tüm eksikleri, takımın oturması 3 ay sürecek. Bütün bunların üstüne hocanın da sorumluluğu alıp çok büyük değişiklikler yapması gerekiyor. O yüzden katılıyorum, harcanan paralarda boşa harcanmış olacak, sonu hüsran olacak.

Son fb maçı ve bu maç büyük bir fiyasko oldu. Oyuncularda da büyük bir motivasyon kaybı var bu sene bitmez gibi duruyor

Takim ile taraftar arasinda bag koptu bugun ki yenilgiden sonra

Hoca ile oyuncular arasinda ki bag da kopmustur diye tahmin ediyorum

Bu kriz den güclü sekilde cikmamiz imkansiz

Burdan dönmesi de imkansiza yakin cünkü özgüven kaybettik

Hocanin kredisi var basarilarindan dolayi ama mental ve psikolojik olarak bu süreci yönetebilir mi bu bir soru isareti

Kötü zor ve stresli bir dönem bizi bekliyor

Olay Zaha Ziyech değil hala anlamıyorsunuz!!!!

Sinsi sinsi Erden Timura laf çakıyor!!

Ulaaaaan varya bu adamın hocalığı yoktu zaten gözümde adamlığıda bitti!!

Geçen sene şampiyonluk kutlamasında yönetimi ıslıklamayan taraftar da bu geceki tablodan sorumludur utanmaz utanmaz çıkıp boy gösterdiler. Bu gece hepsi sıvışmış olimpiyattan.

Bu Wilf ile nasıl bir diyaloğu var acaba, ne istiyor oyuncudan anlamadım. Hıncını ona yıkmış gibi görünüyor buradan bakınca. Okan hoca gibi bir isme zerre yakışmayan açıklamalar. Sezon başında böyle isek, bu sezon bitmez. Burası Galatasaray, Fatih Terim gibi bir isim dahi başarısızlıkta barınamıyor iken, Okan hoca için işler hiç kolay olmayacak. En azından bu sezon kredisi var ama onu da ilk maçtan azalttı gibi.
dursun ve yöneticilerinin olduğu yerde bereket olmaz. şu an dünyanın en iyi hocasını getir yine olmaz. o yüzden önce onları def etmek lazım.

aynı ali koç-fb gibi. o da berektsiz bir adam. kimi alırsa alsın olmuyor. kalbi kötü adamın. niyeti kötü.

süper ligde 19 takım var. en zengin, en potansiyelli, en çok taraftarı olan 2 takımın başkanı, bu 19 takım içerisindeki en kötü 2 başkan yaw. hangisi hangisinden kötü bilemiyorum. inanılmaz bir şey.

Bizde klasik 2 sene ust uste sampiyon olunca 3.sene kaos çıkar bu sene rezalet biter belliki bu senede rezalet gecicek bari cl ye katilsakta ordan gelecek gelirden olmasak
Gelirin nereye gittiğini bilsek buna onay vereceğim.

Aksi takdirde bu kopuk takımı Avrupa’da kavurma yaparlar bildiğin

Ulan zahayı yiyecektin madem neden transferle ilgilenen başkanın gidip tek yetenekli kanat oyuncusunu aldırmadın be adam.

Kerem barış ziyech kanatlarıyla kı oynayacaksın yanlarında vştaminsiz yunusla mı

Sezon içinde önce hocadan istifa bekliyorum, sonra İcardi ayrılığı. Okan hoca zaten sos vermeye başladı, bugün maç sonu röportajı da hiç iyi sinyaller vermiyor geleceğe yönelik.

Dursun ve yönetimi mi? 2 yıl şampiyon oldular ve şimdi burnumuzdan fitil fitil getirmeden gitmeyecekler. Her güzel şeyin sonu vardır derler ya, maalesef 2 senedir gelen başarıların sonuna geldik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt