- 31 Aralık 2015
- 14.516
- 9.439
- 1.588
Sami senin pp niye beyaz zaha düşmanı mısın ?Saçmalama yaw. Alkollü araba kullanmak nedir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sami senin pp niye beyaz zaha düşmanı mısın ?Saçmalama yaw. Alkollü araba kullanmak nedir
gerekirse bu yönetimi istifa ettirip döndürmeliyiz. tek çare buKoç ve derin gs yedi adamı zor döner artık.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla bizde genelde kaos olunca ya toparlayıp hepsini üst üste koyup şampiyon oluyoruz yada ilk 5 i bile göremiyoruz arası yok bu durumun umarım ilk dediğim kısmı olurCok zor ya
Sergen şampiyon olacağız diyordu o yüzden kafam rahatYalniz cidden ben bu Sergenden korkarım. Herif günlerdir 4 Ağustos diyip durdu. Hatta ilk uçak haberi dun 21.30 yapılınca oh dedim sergenin keramet 1 günle yatıyor. Herifin ucak ciddi 4 Ağustos indi
Svensson -> nordsjeallend
Yaş 23, tempolu, sağ ve sol kornerleri raket gibi kullanıyor.
Müthiş bir potansiyel.
Kerem barış yunus oynayacak artık diğer ikisi oynamazZaha, Ziyech olayı kötü oldu zaten verimi doğru düzgün alamıyorduk şimdi ne olacak merakla bekliyorum. Oğuz alınmalıydı bu arada sağ kanatta kafamız rahat olurdu Barış ve Oğuzla. Şimdi sadece Kerem ve Barış var kanat olarak.
Ben herkesi protesto ediyorum. İki gram keyfimiz var zehir ettiler haftasonumuzuSami senin pp niye beyaz zaha düşmanı mısın ?
Okan hocanın şu konuda ders alması gereken çok şey var
beni niye ediyorsunBen herkesi protesto ediyorum. İki gram keyfimiz var zehir ettiler haftasonumuzu
hoca nin schalke deplasmanindaki formasyonuyna fevkalade isler cikarabilecek 1 ekibimiz var
okan gibi kafayi tek bir dizilise takmaz the emperor
1 kere 3 lü orta saha denemedi okan mesela
giresun a karsi da münih e de ayni olmaz
orta sahada dayak yemekten biktik
ALLAH MUHAFAZA KEMALİM
Ya vallah bazen nasıl yaşamayı basariyorsunuz hayret ediyorumBen sana bişey diyim mi ani erden Timur’u yiyen Okan buruk bence yönetim falan değil
Bir kişinin gitmesiyle dağılacaksa hiç uğraşmayalım bu işlerle.hiç umudum yok şampiyonluğa dair. erden gittiği gün düzen bozuldu bu takım dağıldı
Beşiktaş ligi 4.falan bitirir.Bjk abartildigi kadar iyi degildi
Ama bugun ki mac bizim adimiza cöküs onlarin adina ise yükselis olabilir
Son 2 sezonun sampiyonunu farkli yendiler
Futbol da özgüven cok önemli
Biz özgüven kaybettik onlar ise artik eskisine göre daha da özgüvenli olacaklar kafalarini kaldirdilar
Biz ise artik tamamen saha disi olaylarla mesgul olacagiz burdan dönüsü olacagini hic zannetmiyorum
2 yildir kazanilan basarilarin üstünü örttük
En mantıklısı Zaha ziyech icardi satıp 6 numara sol bek yeni forvet almak icardi de oynamaz ben sise diyimKerem barış yunus oynayacak artık diğer ikisi oynamaz