Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
88FAD02E-02C6-41D9-88D0-1524AA0C30BE.webp

@Onur Y. Sever ister misin

Svensson -> nordsjeallend
Yaş 23, tempolu, sağ ve sol kornerleri raket gibi kullanıyor.
Müthiş bir potansiyel.

Korner falan sıfır önemde. Yeter ki top kapan, pres yapan, geriye koşan, alan parselleyen, rakiple temaslı ve yakın oynayan, ikili mücadele kazanan, oyundan kopmayan, takım arkadaşlarının açığını kapatan, ileri geri çalışan biri olsun. Biraz top taşıyabilsin. Ayağı da düzgün olsun, biraz oyun kurabilsin, uçup kaçmasına gerek yok...

Bir de umarım Jelert top kazanan dinamik biri çıkar ve ikili mücadelelerde kolay yenilmez, birebirde falan kolay geçilmez. Biraz da geriden oyun kurulumuna yardım ederse idare ederiz.

Zaha, Ziyech olayı kötü oldu zaten verimi doğru düzgün alamıyorduk şimdi ne olacak merakla bekliyorum. Oğuz alınmalıydı bu arada sağ kanatta kafamız rahat olurdu Barış ve Oğuzla. Şimdi sadece Kerem ve Barış var kanat olarak.
Kerem barış yunus oynayacak artık diğer ikisi oynamaz

Okan hocanın şu konuda ders alması gereken çok şey var

Bu Muhammed Musatafa Mohammed mi i? Yav adam poziyon kaçırınca acayip triplere girip taraftarın önüne atmadı mı ? Futbolcunun ebeveynine küfür etmedi mi?
Daha neler neler. Fatih hocayı severim efsanemizdir ama hiç samimi bulmadım çocukluğumdan beri.

içi boş kibirli laflarına acayip uyuz oluyorum bu dursunun cidden ya

Takımda ismen olan ama oyun olarak olmayan adamlar direk gönderilmeli özellikle yunus oli dubuo ilk önce bunlar gitmeli. Sonra kerem a zaha ziyek gitmeli ve takımda kan değişikliği yapılmalı

hoca nin schalke deplasmanindaki formasyonuyna fevkalade isler cikarabilecek 1 ekibimiz var

okan gibi kafayi tek bir dizilise takmaz the emperor

1 kere 3 lü orta saha denemedi okan mesela

giresun a karsi da münih e de ayni olmaz

orta sahada dayak yemekten biktik

Yok hocam günümüz futbolunda bu tarz adamların başarılı olma şansı yok artık. Güzel günlerimiz oldu ama geçti gitti artık. Avrupa'daki antrenman sistemlerini, bunun arkasındaki bilimsel yöntemleri ve taktiksel formasyonları bilen bir teknik ekip ve bu ekibi besleyecek doğru düzgün bir scouting ağı kurmadığımız sürece maksimum 10 yılda 1 Bayern'e karşı oynadığımız 70 dk'lık oyunlarla övünürüz.

hiç umudum yok şampiyonluğa dair. erden gittiği gün düzen bozuldu bu takım dağıldı
Bir kişinin gitmesiyle dağılacaksa hiç uğraşmayalım bu işlerle.
Ben bu sene daha rahat bir şekilde şampiyon olacağımızı düşünüyorum.
Bu akşamki maçın hiç bir önemi yok.
Zerre kadar sikimde değil.

Bjk abartildigi kadar iyi degildi

Ama bugun ki mac bizim adimiza cöküs onlarin adina ise yükselis olabilir

Son 2 sezonun sampiyonunu farkli yendiler

Futbol da özgüven cok önemli

Biz özgüven kaybettik onlar ise artik eskisine göre daha da özgüvenli olacaklar kafalarini kaldirdilar

Biz ise artik tamamen saha disi olaylarla mesgul olacagiz burdan dönüsü olacagini hic zannetmiyorum

2 yildir kazanilan basarilarin üstünü örttük
Beşiktaş ligi 4.falan bitirir.
Ha biz onların altında birebiliriz de öyle de bir olay var.

Saha içiyle, saha dışıyla, oyuncularla ilişkisiyle Erden Timur'u çok arar bu takım orası kabak belli oldu ilk maçtan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt