Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ve Mertens değşl de Berkan çıksaydı
Bir de 75’te 2 forvet 3 kanada dönmeseydik ama orada hoca çoktan paniklemiş ve kendini kaybetmişti zaten
Bazen edebinle kaybetmeyi bilmek gerekiyor 3 tane yemişsin + kırmızı 5 dk sonra mac gitmiş daha ne sacmaliyor orta sahayı 0 a çekiyorsun.

Son düzenleme:
Boey varken de veriyorduk. Sadece çocuk kendini yırtıp bir şekilde yetişip golü engelliyordu.
Ya anomali bir herif oldugundan o gecisi durduruyordu kaleyi gitmiyordu 10 tane yiyorsak 8 ini temizliyordu onu dedim yoksa yiyorduk yine. Bu oyunda yemememiz mümkun degilki zaten. Ama şimdi 10 degil 15 yiyoruz 10 tanesi kaleye gelen tehlikeli atak.

Son düzenleme:
Bazen edebinle kaybetmeyi bilmek gerekiyor 3 tane yemişsin + kırmızı 5 dk sonra mac gitmiş daha ne sacmaliyor oeta sahayı 0 a çekiyorsun.
Bazen hayırlı sonuçlar vardır. Her gün uçup kaçan il il gezip kutlama yapan yönetimde, oyuncuya sallayan hocada, sahada ciddiyetsiz futbolcularda kendine çeki düzen verirler.

Temmuz ayının sonunda halen Bursa'da kutlamalar vardı insanda biraz utanma olması lazımdı bugün itibarıyla o utanma olmuştur.

Bazı hayırlı kırılma anları vardır açıkçası çok net onlardan birini yaşadık.

Bazen edebinle kaybetmeyi bilmek gerekiyor 3 tane yemişsin + kırmızı 5 dk sonra mac gitmiş daha ne sacmaliyor oeta sahayı 0 a çekiyorsun.

Aynen öyle, hatta maç daha 2-0’dı, biraz düzelir gibi de olmuştu 60’taki değişikliklerden sonra
Rakip hoca Semihi çıkarıp Onanayı alarak önlem almaya çalışmıştı

İlerde İcardi-Bats-Zaha-Barış-Yunus ve ortada tek başına KeremD ile ne olmasını bekledi cidden merak ediyorum

Aynısı bizim için de geçerli. Mesela deplasmandaki Man Utd. maçında Fernandes 2'ye 1'de içeri çevirmese ya da düzgün pas atsa Boey o pozisyonu engelleyemeyecek ve %100 gol olacak o pozisyon. Kopenhag maçında da 2 tane zayıf pozisyon dışında şutla bitmeyen pozisyonumuz yoktu. Kaldı ki konu bu değil zaten. Her ciddi maçta milyon tane geçiş hücumu yediğimiz gerçeğini anlatamıyoruz.

Ben yemedik demiyorum zaten. Geçen sene de orta saha zaafımız vardı. Boey varken biraz kapatıyordu işte, biraz da Kaan'ın orada oynaması bazı maçlarda kapattı. Sadece Kopenhag ilk maçı gayet kazanabileceğimiz bir maçtı mesela. Başka maçlarda da iyi başlayıp sonra sonra düştüğümüz oldu. Bu orta sahayla bu kadar efor da isteyen oyun oynayınca bazı oyunculara çok yük biniyor, kopuşlar başlıyor... Alternatifleri de yok bir de tabi...

Abi bu oyun şeklinde stoperlerin, beklerin ve ortasahan hepsi çok hızlı olacak
Ve aynı adamlar set oyunu da oynayabilecek
Kanatların da kesinlikle top kaybı yapmayacak, her atağı ama gol ama aut ama korner, mutlaka sonladıracak
Başka türlü o geçişleri yersin hep ve yiyoruz da

Aynen öyle, hatta maç daha 2-0’dı, biraz düzelir gibi de olmuştu 60’taki değişikliklerden sonra
Rakip hoca Semihi çıkarıp Onanayı alarak önlem almaya çalışmıştı

İlerde İcardi-Bats-Zaha-Barış-Yunus ve ortada tek başına KeremD ile ne olmasını bekledi cidden merak ediyorum
Benim delirdigim ve kendisinin kredisini bitirip -ye düsüren noktasıda bu yaptıgı rezil hareketi makul görüp birde basın onunde takimin oyuncusu zahayı 15 dakika bir halt yiyemedi diye ve 5 sıfıri onun sucu olarak gostermesi , demesi oldu. Yine ziyeche atıp tuttu vs bu tamamen skandaldı ve örtülecek yanı yok yani.

Kanatların da kesinlikle top kaybı yapmayacak, her atağı ama gol ama aut ama korner, mutlaka sonladıracak
Burada kritik bir konu devreye giriyor takımın boyu ve takımın konumlanması eğer bu futbolu oynuyorsak fiziksel üstünlük + hız daha önemli hale geliyor.

Takım konumlanmasını rakip yarı sahaya çeksek orada takım boyu 30 metrede toplu adam adama prese başlasak bu sefer arkaya uzun vurduklarında kimse yetişemez Nelsson, Abdülkerim açık alanda hızlı değiller Köhn zaten başlı başına defansı yok Kaan desek o da yetişemezdi.

Presi organize yapmayıp takım boyu 50-60 metreye çıkınca bloklar arası dağılıyor orayıda dripling yapabilen ya da araya atabilen X bir takım direk delip geçiyor.

Tamamen kötünün kötüsü futbol bundan kaynaklanıyor istenilen ve uygulanan tutmuyor zaten bu oyuncu grubuyla tutması mümkün değil Sanchez, Torreira, Berkan, Barış hariç buna uyan bir yapımız yok.

Bazen hayırlı sonuçlar vardır. Her gün uçup kaçan il il gezip kutlama yapan yönetimde, oyuncuya sallayan hocada, sahada ciddiyetsiz futbolcularda kendine çeki düzen verirler.

Temmuz ayının sonunda halen Bursa'da kutlamalar vardı insanda biraz utanma olması lazımdı bugün itibarıyla o utanma olmuştur.

Bazı hayırlı kırılma anları vardır açıkçası çok net onlardan birini yaşadık.
Valla bir td oyuncuya basın onunde salladıgi durumda orada her zaman şartel kapanır bizdede olacak olan o er yada geç buradan dönüş çok zor ben o açiklamalardan sonra bu futbolcu grubu ve okan hocayla bir şey beklemiyorum artık.

Valla bir td oyuncuya basın onunde salladıgi durumda orada her zaman şartel kapanır bizdede olacak olan o er yada geç buradan dönüş çok zor ben o açiklamalardan sonra bu futbolcu grubu ve okan hocayla bir şey beklemiyorum artık.
Mertens'de hocaya salladı o zaman kadro dışı kalması gerekiyor diyelim.

Resim
Resim
Resim

puma bu ne

bize özel teknoloji mi

Mertens'de hocaya salladı o zaman kadro dışı kalması gerekiyor diyelim.
Zaten bu yuzden bir sey olmayacak o ona salliyor otekine baskasına ve cepheler oluyor hadi mertens yine inceden yaptı oradan birsey olmayabilir belki. Ama açık acık yaparsan bunu net cephe olur yokmu o adamın arkadası onu tutacak olan? Yada futbolcu dusunmeyecekmi sirada benmi varim diye kotu bir sonucta? O yuzden burası toplanmiyor genelde.

Fikir ayrılıkları elbette olacak benim bile yazdığım tersi çıkan neler vardır ya da başkalarının yazdıklarınında tersi çıkan bu işte %100 yok doğru ya da yanlış yok herkesin bir fikri var kimine doğru kimine yanlış geliyor.

Buradaki 1 kişi bile Galatasaray'ın kötülüğünü düşünmüyordur zaten düşünen varsa ******* ******** istenilen şekilde doldurabilir. Herkesin amacı nasıl daha iyi olabiliriz diye düşünüyor.

Bugün hocanın yaptığı açıklama %100 kusurlu ve yanlış ama eminim ki maçtan sonra pişman olmuştur şu an sorsan tekrar oynansa 6-7'de yesek o açıklamayı yapmaz çünkü daha önceki tüm maçlarda kötü sonuçları hep kendi üstlenmişti iyi sonuçları takıma vermişti.

Şunu da ifade etmeden geçmeyeyeyim 5 yediğimiz maçtan sonra tepkisizlik olsa daha kötü olurdu sonu kötü oldu ama öyle ya da böyle yapacak bir şey yok söz ağızdan çıktıktan sonra geri alınmıyor.

Kanatların top kaybı yapmadığı bir oyun sistemi yok, yani işte tiki taka var ama o bile olmuyor yani... Kanatlar deneyecek, zaman zaman da kaybedecek. Önemli olan topu geçiş yemeden geri kazanabilmek. Geçiş yediğin zaman da tehlike büyümeden durdurabilmek...

Ama bunun için hem o top kaybeden kanatların en az biri, hem forvetin, hem 10 numaran, hem orta sahan, hem beklerin dediğin gibi çabuk olmakla beraber doğru presi yapacak ve doğru koşularla doğru alanları kapatıp topu geri kazanacak...

Zaten bu yuzden bir sey olmayacak o ona salliyor otekine baskasına ve cepheler oluyor hadi mertens yine inceden yaptı oradan birsey olmayabilir belki. Ama açık acık yaparsan bunu net cephe olur yokmu o adamın arkadası onu tutacak olan? Yada futbolcu dusunmeyecekmi sirada benmi varim diye kotu bir sonucta? O yuzden burası toplanmiyor genelde.
Olan olmuş söz ağızdan çıkmış bu saatten sonra geri alınmaz süreci takip etmekten başka bir şey yok.

Zaten bağlar kopmuştu bir ihtimal bir dala tutuluyordu artık iyice koptu ama bu iş bugünden gelmiyor asıl beşiktaş maçıyla beraber patladı en sonda twitter'dan hocaya salladığı gün bu iş bitmeliydi uzadıkça uzaması yarardan çok yine kaosu getirdi.

Bir futbolcu çıkıp hocaya sallayamaz, Okan hoca bugünkü açıklamalarında ne kadar büyük hatalıysa aynı şekile Zaha'da o gün hatalıydı silse bile bir paylaşım yaptı yazılan ve ağızdan çıkan söz geri alınmıyor.

bundan sonra formda oyuncular 11 oynayacak ya da baska hoca bulacagız

sanchez ve nelson stoper hattı

barıs alper ilk 11

gerekirse icardi oynamasın batsuayi suan daha iyi

hatay macında torreira toparlamadıysa berkan ve yenı transfer birlikte baslamalı

torreirada gitsin ask acısımı cekıyor ne halt yiyosa yesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt