Boey gittiginden beri kume dusen karagumruk bile kac tane gecis yakaladı gecen sene ligten ornek vereceksek.
Boey varken de veriyorduk. Sadece çocuk kendini yırtıp bir şekilde yetişip golü engelliyordu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boey gittiginden beri kume dusen karagumruk bile kac tane gecis yakaladı gecen sene ligten ornek vereceksek.
Bazen edebinle kaybetmeyi bilmek gerekiyor 3 tane yemişsin + kırmızı 5 dk sonra mac gitmiş daha ne sacmaliyor orta sahayı 0 a çekiyorsun.Ve Mertens değşl de Berkan çıksaydı
Bir de 75’te 2 forvet 3 kanada dönmeseydik ama orada hoca çoktan paniklemiş ve kendini kaybetmişti zaten
Ya anomali bir herif oldugundan o gecisi durduruyordu kaleyi gitmiyordu 10 tane yiyorsak 8 ini temizliyordu onu dedim yoksa yiyorduk yine. Bu oyunda yemememiz mümkun degilki zaten. Ama şimdi 10 degil 15 yiyoruz 10 tanesi kaleye gelen tehlikeli atak.Boey varken de veriyorduk. Sadece çocuk kendini yırtıp bir şekilde yetişip golü engelliyordu.
Bazen hayırlı sonuçlar vardır. Her gün uçup kaçan il il gezip kutlama yapan yönetimde, oyuncuya sallayan hocada, sahada ciddiyetsiz futbolcularda kendine çeki düzen verirler.Bazen edebinle kaybetmeyi bilmek gerekiyor 3 tane yemişsin + kırmızı 5 dk sonra mac gitmiş daha ne sacmaliyor oeta sahayı 0 a çekiyorsun.
Bazen edebinle kaybetmeyi bilmek gerekiyor 3 tane yemişsin + kırmızı 5 dk sonra mac gitmiş daha ne sacmaliyor oeta sahayı 0 a çekiyorsun.
Aynısı bizim için de geçerli. Mesela deplasmandaki Man Utd. maçında Fernandes 2'ye 1'de içeri çevirmese ya da düzgün pas atsa Boey o pozisyonu engelleyemeyecek ve %100 gol olacak o pozisyon. Kopenhag maçında da 2 tane zayıf pozisyon dışında şutla bitmeyen pozisyonumuz yoktu. Kaldı ki konu bu değil zaten. Her ciddi maçta milyon tane geçiş hücumu yediğimiz gerçeğini anlatamıyoruz.
Benim delirdigim ve kendisinin kredisini bitirip -ye düsüren noktasıda bu yaptıgı rezil hareketi makul görüp birde basın onunde takimin oyuncusu zahayı 15 dakika bir halt yiyemedi diye ve 5 sıfıri onun sucu olarak gostermesi , demesi oldu. Yine ziyeche atıp tuttu vs bu tamamen skandaldı ve örtülecek yanı yok yani.Aynen öyle, hatta maç daha 2-0’dı, biraz düzelir gibi de olmuştu 60’taki değişikliklerden sonra
Rakip hoca Semihi çıkarıp Onanayı alarak önlem almaya çalışmıştı
İlerde İcardi-Bats-Zaha-Barış-Yunus ve ortada tek başına KeremD ile ne olmasını bekledi cidden merak ediyorum
Burada kritik bir konu devreye giriyor takımın boyu ve takımın konumlanması eğer bu futbolu oynuyorsak fiziksel üstünlük + hız daha önemli hale geliyor.Abi bu oyun şeklinde stoperlerin, beklerin ve ortasahan hepsi çok hızlı olacak
Ve aynı adamlar set oyunu da oynayabilecek
Kanatların da kesinlikle top kaybı yapmayacak, her atağı ama gol ama aut ama korner, mutlaka sonladıracak
Başka türlü o geçişleri yersin hep ve yiyoruz da
Valla bir td oyuncuya basın onunde salladıgi durumda orada her zaman şartel kapanır bizdede olacak olan o er yada geç buradan dönüş çok zor ben o açiklamalardan sonra bu futbolcu grubu ve okan hocayla bir şey beklemiyorum artık.Bazen hayırlı sonuçlar vardır. Her gün uçup kaçan il il gezip kutlama yapan yönetimde, oyuncuya sallayan hocada, sahada ciddiyetsiz futbolcularda kendine çeki düzen verirler.
Temmuz ayının sonunda halen Bursa'da kutlamalar vardı insanda biraz utanma olması lazımdı bugün itibarıyla o utanma olmuştur.
Bazı hayırlı kırılma anları vardır açıkçası çok net onlardan birini yaşadık.
Mertens'de hocaya salladı o zaman kadro dışı kalması gerekiyor diyelim.Valla bir td oyuncuya basın onunde salladıgi durumda orada her zaman şartel kapanır bizdede olacak olan o er yada geç buradan dönüş çok zor ben o açiklamalardan sonra bu futbolcu grubu ve okan hocayla bir şey beklemiyorum artık.
Zaten bu yuzden bir sey olmayacak o ona salliyor otekine baskasına ve cepheler oluyor hadi mertens yine inceden yaptı oradan birsey olmayabilir belki. Ama açık acık yaparsan bunu net cephe olur yokmu o adamın arkadası onu tutacak olan? Yada futbolcu dusunmeyecekmi sirada benmi varim diye kotu bir sonucta? O yuzden burası toplanmiyor genelde.Mertens'de hocaya salladı o zaman kadro dışı kalması gerekiyor diyelim.
Abi bu oyun şeklinde stoperlerin, beklerin ve ortasahan hepsi çok hızlı olacak
Ve aynı adamlar set oyunu da oynayabilecek
Kanatların da kesinlikle top kaybı yapmayacak, her atağı ama gol ama aut ama korner, mutlaka sonladıracak
Başka türlü o geçişleri yersin hep ve yiyoruz da
Olan olmuş söz ağızdan çıkmış bu saatten sonra geri alınmaz süreci takip etmekten başka bir şey yok.Zaten bu yuzden bir sey olmayacak o ona salliyor otekine baskasına ve cepheler oluyor hadi mertens yine inceden yaptı oradan birsey olmayabilir belki. Ama açık acık yaparsan bunu net cephe olur yokmu o adamın arkadası onu tutacak olan? Yada futbolcu dusunmeyecekmi sirada benmi varim diye kotu bir sonucta? O yuzden burası toplanmiyor genelde.
Çok fazla orta sahaya odaklandık ama artık bek konusunu çözelim.bundan sonra formda oyuncular 11 oynayacak ya da baska hoca bulacagız
sanchez ve nelson stoper hattı
barıs alper ilk 11
gerekirse icardi oynamasın batsuayi suan daha iyi