- 3 Temmuz 2012
- 138.121
- 86.925
- 5.338
koysun sag beki adam oynasın sakat falan degil yalan söylüyorlarOrta saha kadar artık bek konusunu çözelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
koysun sag beki adam oynasın sakat falan degil yalan söylüyorlarOrta saha kadar artık bek konusunu çözelim.
Sakat ya da değil koskoca Galatasaray'ın yedekte bir tane sağ beki olmaz mı ?.koysun sag beki adam oynasın sakat falan degil yalan söylüyorlar

ya kaan ayhan ı sevmıyorum ısrarla adam sag bekSakat ya da değil koskoca Galatasaray'ın yedekte bir tane sağ beki olmaz mı ?.![]()
Ziyech + Demirbay patır patır sahanın ortasına bırakmışlardı, Allahtan Ziyech sarı gördü de Konya'ya gelmedi yoksa durumlar vahimdi.ben gecen sene dedım
bu takımda kimseyi görmek ıstemıyorum fbye son mac yenıldıgımız icin
hepsi defolup gitmeliydi
10 kisi fbye yenildin o rezilligi sineye cektin başına bu geldi
birilerini cezalandırmak gerek
sana bişey diyimZiyech + Demirbay patır patır sahanın ortasına bırakmışlardı, Allahtan Ziyech sarı gördü de Konya'ya gelmedi yoksa durumlar vahimdi.
bundan kötüsü zor dedikce en kötüsü geliyorKohn yerine bu sefer kim gelecek acaba hangi savunmadan bir haner baska bir insan evladı
Top tekniği olarak sahadaki en iyisi direk baskıyı açıyor ama fiziksel olarak temposu kayıp hızı yok sanki 4-3-3'e dönmek daha mantıklı Demirbay-Torreira-Sara yapabiliriz ya da 1 orta saha daha alıp 4-3-3 devam etmemiz lazım.sana bişey diyim
demırbay ortasahamızdaki en iyi topcu suan
o oyundayken kolay cıkıyoruz defanstan
bundan kötüsü zor dedikce en kötüsü geliyor
Hemen listeye gir bak yine gider 3'lü defans beki bulup alırız.Kohn yerine bu sefer kim gelecek acaba hangi savunmadan bir haner baska bir insan evladı

Bedeli en başta haftalardır kutlama yapıp transferde becereksizlik olan yönetim ödemesi lazım ama ödemezler şu tarihe kadar 3 tane kilit adam alsalar bugün bu sonuç mümkün değil çıkmazdı.Galatasaray kritik bir maci bir finali kaybediyorsa bunun bir bedeli olmali.Olmazsa sıradanlasmaya baslariz,her turlu rezalete alismaya baslariz bu bizi kendi kimligimizden uzaklastirir loserliga iter uzun vadede cok daha fazla sey kaybederiz.4 tane olum kalim macinin hepsinde öldük bunu kabul edemiyorum
gecen sene 10 kisi fbye yenılıp 1 sut atamadıkGalatasaray kritik bir maci bir finali kaybediyorsa bunun bir bedeli olmali.Olmazsa sıradanlasmaya baslariz,her turlu rezalete alismaya baslariz bu bizi kendi kimligimizden uzaklastirir loserliga iter uzun vadede cok daha fazla sey kaybederiz.4 tane olum kalim macinin hepsinde öldük bunu kabul edemiyorum
Defansı berbat baska biri gelir herhalde ben olsam sagbeki awb için ugrasır sola jelerti koyardımHemen listeye gir bak yine gider 3'lü defans beki bulup alırız.![]()
Bissaka için o paraları veremeyiz toplamda +3 bek lazım o kadar diyim sadece 1 adam gelmesi yetmez yetmeyecek çünkü elimizde bek denilen bir şey yok.Defansı berbat baska biri gelir herhalde ben olsam sagbeki awb için ugrasır sola jelerti koyardım
Çarşıya gittim Asamoah eve geldim Latovlevicinerdesın ustad