Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakat ya da değil koskoca Galatasaray'ın yedekte bir tane sağ beki olmaz mı ?. :asd:
ya kaan ayhan ı sevmıyorum ısrarla adam sag bek

ya oynayamıyorsan oynama kardesım

barıs alper kadar sag bek oynuyamıyorsun işte yok ben oynuyamıyorum hocam de

apo kerımı sol beke koydular apo cıkıp ben oynamıyorum sol bek dedi hocaya

Orta sahaya 1 adam daha gelecek gibi hayırlı olsun en azından sol bekte geliyor ama sağ beke alternatif bir adam lazım.

Ziyech + Zaha çık kanatta fırsat kovala Eylül'ü bekle.

Çago: "Sol bek + merkeze transfer düşünülüyor. Duruma göre kanat transferi için de fırsat kovalanabilir.."

ben gecen sene dedım

bu takımda kimseyi görmek ıstemıyorum fbye son mac yenıldıgımız icin

hepsi defolup gitmeliydi

10 kisi fbye yenildin o rezilligi sineye cektin başına bu geldi

birilerini cezalandırmak gerek
Ziyech + Demirbay patır patır sahanın ortasına bırakmışlardı, Allahtan Ziyech sarı gördü de Konya'ya gelmedi yoksa durumlar vahimdi.

Ziyech + Demirbay patır patır sahanın ortasına bırakmışlardı, Allahtan Ziyech sarı gördü de Konya'ya gelmedi yoksa durumlar vahimdi.
sana bişey diyim

demırbay ortasahamızdaki en iyi topcu suan

o oyundayken kolay cıkıyoruz defanstan

sana bişey diyim

demırbay ortasahamızdaki en iyi topcu suan

o oyundayken kolay cıkıyoruz defanstan
Top tekniği olarak sahadaki en iyisi direk baskıyı açıyor ama fiziksel olarak temposu kayıp hızı yok sanki 4-3-3'e dönmek daha mantıklı Demirbay-Torreira-Sara yapabiliriz ya da 1 orta saha daha alıp 4-3-3 devam etmemiz lazım.

Artık şu 4-2-3-1'i taktik defterinden silmek istiyorum.

bundan kötüsü zor dedikce en kötüsü geliyor
D7rs_VRWkAMAzHg.jpg

Galatasaray kritik bir maci bir finali kaybediyorsa bunun bir bedeli olmali.Olmazsa sıradanlasmaya baslariz,her turlu rezalete alismaya baslariz bu bizi kendi kimligimizden uzaklastirir loserliga iter uzun vadede cok daha fazla sey kaybederiz.4 tane olum kalim macinin hepsinde öldük bunu kabul edemiyorum

Galatasaray kritik bir maci bir finali kaybediyorsa bunun bir bedeli olmali.Olmazsa sıradanlasmaya baslariz,her turlu rezalete alismaya baslariz bu bizi kendi kimligimizden uzaklastirir loserliga iter uzun vadede cok daha fazla sey kaybederiz.4 tane olum kalim macinin hepsinde öldük bunu kabul edemiyorum
Bedeli en başta haftalardır kutlama yapıp transferde becereksizlik olan yönetim ödemesi lazım ama ödemezler şu tarihe kadar 3 tane kilit adam alsalar bugün bu sonuç mümkün değil çıkmazdı.

Jelert alıyoruz 10 m euro veriyoruz Temmuz sonu zar zor getiriyoruz.
Sara alıyoruz 20 m euro veriyoruz Ağustos başı getiriyoruz.

Şu 2 adamı Haziran sonunda almak kadar kolay bir iş yoktu bu kadar para veriyorsan zaten geleceklerdi.

gecen sene 10 kisi fbye yenılıp 1 sut atamadık

bunun cezasını kimse cekmedi

Defansı berbat baska biri gelir herhalde ben olsam sagbeki awb için ugrasır sola jelerti koyardım
Bissaka için o paraları veremeyiz toplamda +3 bek lazım o kadar diyim sadece 1 adam gelmesi yetmez yetmeyecek çünkü elimizde bek denilen bir şey yok.

Jelert, sol bek, sağ bek yedeği, sol bek yedeği.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt