Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazı şeyleri düzeltmek için zaman var ama bu sene benim beklentim düşük. Avrupa'da biraz bir şeyler yapabilsek bari o zamana kadar.

Diyelim ki yendik önemli olan oyundur diyelim ki yenildik önemli olan skordur

benim gördüğüm tablo şudur - her ne kadar istemesemde.

Yönetimden başlayan - hocadan takıma yayınlan negatif 3 aylık süreç - 2 senedir yaşanan çıkış grafiğini bitirerek yönetimide , belki hocayıda patlatcak bu sezon bu kafada kalırsak...

tabii ki başarılı olunmasını istiyorum hele hele irket CL vs olacak bu sezonda fakat , başarının bu yönetimi ve hocanın forma adaleti - oyun içinde kayolma falsolarını kapatmaması lazım.

Şampiyonluk maçında 70 dakika 10 kişi oynayan Uefa'dan tescillilere kendi sahamızda yenilmenin travması bile geçmemiş iken dün akşam yaşanan hezimet kabul edilemez.

Başkan'dan yönetime, teknik kadrodan oyuncu grubuna dek zaafiyet yaşıyoruz. Dün akşam ki acı mağlubiyetin sezon fragmanı olmaması adına radikal kararlar alınması gerektiğini savunanlardanım.

bizim yavaştan santrafor listesini de hazırlamamız lazım ne olur ne olmaz. icardinin performansı vasat şu anda toparlamazsa bittik.

Okan hoca hemen gönderilmeli takımda iyi kötü formda formsuz bakılmadan herkes gönderilmeli zaten ilk yenilgide hoca degil oyuncu değil diyecekler takımın başına da bilgisi olmadan fikri olanlar gelsin sahada da onlar oynasın. Bugun herhangi bir oyuncuyu övenlerin yenilgide neler diyeceği belli . Tatmin olma araçlarını gs yapmışlar

Kamp yaptık Kamp yaptık... Gördük kampı hazır diye bellediğin adamlar daha ayaklarında top tutamıyor. Abi mümkünse kamp yapmayın siz.
hazır oldukları yok. o kadar kamptan sonra maç öncesi daha hazır değiliz diye açıklama yapan hocamız var. bari kendi adına konuşsaymış demek ki bjk hazır.

Yendiğimiz maçı söylüyor oyun kötüydü diyor iyi oynadigimiz maçı söylüyoruz önemli olan sonuç diyor amaç belli algı belli

kadro yeterince iyi bir kadro

sorun HOCA HOCA

artık şunu bir anlayın ya

kadronun kalitesi bizi iki senedir şampiyon yaptı!

Yahu hala kadro çok iyi demeyin arkadaş.inanılır gibi değil.Neye göre iyi..anlayın artık arkadaş geçen sene iki senedir fiyasko transferler ve geriye gidiş.
Bunun dışında çok ciddi hoca sorunuda var.

Sol bek yok sağ bek yok sol açık yok
Orta saha yok neresi çok iyi yahu.
Mertens alternatif olmalı dedik.yahu bu kadar zor mu arkadaş bunu görmek.
Galatasaray daha iyisini yapabilecek potansiyelde hala iyi kadro diyorsunuz yeter be reis.

Bu arada zahada ziyechde rezillik.
Şu zahayı gelmeden önce beş maçını seyredeyim bu sıradan vatandaş halimle transfer etmem.
Kerem,nelson gönder arkadaş piyasası varken gönder.
Ama olurmu taraftara göre bunlar en az 50 milyon.teklif yok teklif abartın siz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Valla bugünü bilemem ama cl ine kalamazsak hoca zaten çok kalamaz. Hem o kadar gelirden ol hem de o prestijden. O playoffu geçemezse dursun ile beraber durmasınlar zaten. En azından yeni yönetim ve teknik heyet ile lige asılırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt