Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize bir tane lemina bir tane de 10 numara lazım

Toreirayı akşam dövdüler ya gedson kepaze etti toreirayı

Takımın boy ve fizik üstünlüğü sıfır orta saha da

Gedson gibi ince bir orta saha bizim orta sahaya üstünlük kurdu neden çünkü arkasını toplayan bir musrati var

Toreira iyi oyuncu ve sıradan maçlar da bu düzen de oynayabilirsin ama zorluk seviyesi yüksek maçlar da olmuyor işte

Hep bir aksama var ve defanstan çıkmakta zorluk yaşıyoruz.Bir değil iki değil kör olsa durumu görür müdahale eder şuana kadar

1 yıldır eksik olan iki mevkisine 30 milyon euro bonservis verip hala daha "acaba tutacak mı" riski ile iki oyuncuyu zoraki alabilen bu yönetim, köhn'ü kaça gönderip, yerine kimi kaça alacak dersin?
Oyuncular gelmeden övmeyi ya da eleştirmeyi bıraktım çünkü fayda etmiyor. Jelert'de Sara'da çıksın oynasın görelim umarımda çok başarılı olurlar.

Mesela yarın maç olsa takımda Jelert hariç güven duyulabilecek bek yok dünkü maç yoktu hatta şöyle diyim hazırlık kampında berbat olup beğenmediğimiz Dubois oynasa bundan daha kötü olur muyduk pek sanmıyorum.

Maçın poziyonlarını birdaha izledimde Rafa Silva şov yapmış yav, milimetrik paslar, mücadele, teknik herşey var, çok iyi topçu almış bjk, burada çok isteyenler vardı. Merteens yerine cuk otururmuş.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Küfürden ceza yemek konusunda adminlerin dokunulmazlığı mı var? Küfür kısaltması yazdım diye geçen ceza almıştım. Dün ana avrat söven admin bugün hala aramızda.
Evet var

Kaç yıldır forumdasiniz hala şu soruyu sormanız bile tuhaf

yönetimin 2 aylık süreci üzerine
ilk resmi ve kupa olan maçtaki 5-0 ı 6 günde lige başlarken nasıl toparlayacak göreceğiz

"önümüze bakacağız" eyvallahta skor 2-1 falan değil 5-0 . onun takıma etkisi çok fazla olacaktır.
Şımarıklığın önüne geçer 2 senelik şampiyonuz 102 puan hiçbirinin önemi kalmadı dünkü sonuç ciddi anlamda herkesi silkeledi.

Eksikler kabak gibi ortadaydı 2-3 oyuncu o kadar mı fark ettirir diyorsak beşiktaş'a bakmak yeterli olur geçen sene kötü performans veren adamları bile doğru yapıda doğru parçalarla işlemeye başlamış. Sistemsel olarak bizden daha iyiydiler pres yapmak yerine maç boyu alan daraltıp bizi hapsettiler.

Kaybedilecek zaman yok hoca sistemsel anlamda kendini gözden geçirmeli kadroda ihtiyaç olan yerlere aciliyetle planlamalar yapılmalı çünkü bu sene karşımızda kolay rakipler olmayacak.

Dünkü maç olmasa Şampiyonlar ligine Köhn ile çıksak perişan olurmuşuz bazı şeylerin sezon başlamadan önce gözükmesi iyi oldu.

Köhn gitti olay bitti de değil aynı zamanda 1 tane daha rotasyona adam lazım sağ bek - sol bek oynayabilen yabancı bir bek daha gelmeli çünkü yetmez.

Yav Köhn'ün 3. Lig seviyesinde bir oyuncu olduğunu burda haftalardır yazıyorum. Ben çok mu akıllı bir insanım, asla ama göz var izan var arkadaş. Bu adam ilk geldiğinde 3 maç sonra bu adam kötü topçu diyen kamyonla adam vardı burda bile ama erken diye bir şey dememiştim.
Görünen köy klavuz istemez. Bırak CL'yi herif daha bizim ligimizde vasata bile ulaşamadı. Bilmem kaç yıldır futbolu izlerim, Lato'dan daha kötü bek performansı görmemiştim ama onu bile aştı bu iş. Adekugbe, Kazımcan, Angelino vs bunların yanında R. Carlos filan kalıyordu. Angelino'yu defans yapamıyor diye gönderip ondan daha kötüsünü bulmayı başarmak da ayrı bir olay. Scout ekibimizi ve bu transfere onay veren herkesi tebrik ediyorum. Arasan bulamazın yani. Almanya 2. Ligi'ne kadar taramışlar ne diyeyim.

Maçın poziyonlarını birdaha izledimde Rafa Silva şov yapmış yav, milimetrik paslar, mücadele, teknik herşey var, çok iyi topçu almış bjk, burada çok isteyenler vardı. Merteens yerine cuk otururmuş.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adamın kalitesi ve profili herşeyi tam bizlikti. Al mertensin yerine koy, bizimkiler bats ile çift forvet fantezisi peşinde

İzlemek isteyenler için adı bizimle gecen Danimarkalı genoa'da ilk 11 de

Biz Boey’den sonra toparlayamadık. Boey sadece sağbek değil takımın dinamizm açığını tek başına önemli ölçüde kapatabilen bir isimdi. Derbilerdeki üstünlüğümüzü sağlayan adamlardan biriydi. Gittiğinden beri önce Fb şimdi de Bjk hezimeti yaşandı.

Kerem , yunus yedeği Zaha olsam , tüm sosyal medyadan Okan'a sağlam girerdim.

Zaha iyidir, kötüdür geçtim. Konu dün akşam için o değildi çünkü.

Adam bu yıl kamplarda deli gibi çalıştı mı? Çalıştı. Antreman resimlerine bakıyorsun geçen seneki gibi karamsar mı? Değil. Takımla uyumu daha iyi. En azından çabalıyor.

İlk kupa maçına çıkılacak. Bu sene kalacağı, kalmayacağı henüz belli olmayan, menajeri İspanya'da görüşmeler yapan, geçen sene 2. yarıdan beri tel tel dökülen ve kampa milli maç nedeni ile sonradan katılan hocamızın manevi evladı Kerem ilk 11'de. Adam yedek.

Üstüne hocası maç sonu çıkıp Zaha beni anlamadı onun yüzünden taktiğimiz bozuldu desin.

Affedersiniz de başkası olsa bırak trip atmayı neler derdi kimbilir. Adam siyah yaptı profil fotoğrafını sadece.

Burada Zaha asla suçlu değil. Onu oynatıp iyi olsa da kötü olsa da koruması gereken ama bunu yapmayıp medyanın önüne atan hocası suçludur. Okan hoca suçludur.

Fred Gedson gibi topla dikine gidebilen orta sahalar 2 senedir içimizden geçiyor okan hoca hala buna bir çözüm bulamadı
Tam tersini soralım bizde öyle bir adam var mı mesela rakip alan daralttığı zaman delici özelliği oyuncu olmayınca ön bölgeyle bağlantıda koptuğu an tıkanıyor muyuz tıkanmıyor muyuz.

İnşallah Sara iyi çıkar yoksa gerçekten işimiz zor bu sene. Kesinlikle 10 numara ihtiyacı da var bu takımın Mertens ancak küçük maçları çözmek için kullanılmalı. Daha geçen sene hoca onu Mata gibi kullanacakti sonra formu yükselince 11 yaptı bu sene tüm sezon ilk 11 götüreceğini düşünüyorsa çok yanılıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt