Belhanda ben 10 değil 8 numarayim diyordu ister misiniz sara'da 1 ay sonra ben 8 değil 10 numara'yim desin.![]()
Adam zaten İngiltere'deki röportajında en rahat 10 numarada oynadığını söylemiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda ben 10 değil 8 numarayim diyordu ister misiniz sara'da 1 ay sonra ben 8 değil 10 numara'yim desin.![]()
Ne bilem artık ne denk gelirseçıldırmanın karşılığı ne ceza alırım
Oyuncular gelmeden övmeyi ya da eleştirmeyi bıraktım çünkü fayda etmiyor. Jelert'de Sara'da çıksın oynasın görelim umarımda çok başarılı olurlar.1 yıldır eksik olan iki mevkisine 30 milyon euro bonservis verip hala daha "acaba tutacak mı" riski ile iki oyuncuyu zoraki alabilen bu yönetim, köhn'ü kaça gönderip, yerine kimi kaça alacak dersin?
Ne bilem artık ne denk gelirse
Evet varKüfürden ceza yemek konusunda adminlerin dokunulmazlığı mı var? Küfür kısaltması yazdım diye geçen ceza almıştım. Dün ana avrat söven admin bugün hala aramızda.
Şımarıklığın önüne geçer 2 senelik şampiyonuz 102 puan hiçbirinin önemi kalmadı dünkü sonuç ciddi anlamda herkesi silkeledi.yönetimin 2 aylık süreci üzerine
ilk resmi ve kupa olan maçtaki 5-0 ı 6 günde lige başlarken nasıl toparlayacak göreceğiz
"önümüze bakacağız" eyvallahta skor 2-1 falan değil 5-0 . onun takıma etkisi çok fazla olacaktır.
Dünkü maç olmasa Şampiyonlar ligine Köhn ile çıksak perişan olurmuşuz bazı şeylerin sezon başlamadan önce gözükmesi iyi oldu.
Köhn gitti olay bitti de değil aynı zamanda 1 tane daha rotasyona adam lazım sağ bek - sol bek oynayabilen yabancı bir bek daha gelmeli çünkü yetmez.
Adamın kalitesi ve profili herşeyi tam bizlikti. Al mertensin yerine koy, bizimkiler bats ile çift forvet fantezisi peşindeMaçın poziyonlarını birdaha izledimde Rafa Silva şov yapmış yav, milimetrik paslar, mücadele, teknik herşey var, çok iyi topçu almış bjk, burada çok isteyenler vardı. Merteens yerine cuk otururmuş.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kerem , yunus yedeği Zaha olsam , tüm sosyal medyadan Okan'a sağlam girerdim.
Röportaj'ını bende gördüm. En fazla 8 numara oynamış. Bizde 8 diye aldık 1 ay sonra ben 10 numara'yim demeye başlayabilir.Adam zaten İngiltere'deki röportajında en rahat 10 numarada oynadığını söylemiş.
Evet var
Kaç yıldır forumdasiniz hala şu soruyu sormanız bile tuhaf
Tam tersini soralım bizde öyle bir adam var mı mesela rakip alan daralttığı zaman delici özelliği oyuncu olmayınca ön bölgeyle bağlantıda koptuğu an tıkanıyor muyuz tıkanmıyor muyuz.Fred Gedson gibi topla dikine gidebilen orta sahalar 2 senedir içimizden geçiyor okan hoca hala buna bir çözüm bulamadı
Hangi admin küfür etti hatirliyor musun?Peki. Lafa gelince herkes adalet timsali. Neyin ne olduğunu bilelim de ona göre davranalım.