- 31 Aralık 2015
- 14.502
- 9.429
- 1.588
Emrah admin herhalde ama çok güzel etti. İçimizden geçenleri söyledi. Tebrik ederim kendisiniHangi admin küfür etti hatirliyor musun?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emrah admin herhalde ama çok güzel etti. İçimizden geçenleri söyledi. Tebrik ederim kendisiniHangi admin küfür etti hatirliyor musun?
Doğru söylüyorsun kurallar kişiye göre değişmez. Ama kendime ceza vermem teknik olarak mümkün değil. Ben de bunu bilmeme rağmen suistimal etmiyorum öyle bir şey yapsam sürekli küfür ederdim. Sadece böyle zamanlarda hepimizin içinden geçen şeyi başkaları ceza almasın diye ben yazıyorum.
Çogu kişi o fikirdeydi zaten. Mesele o nokta atışlarının geç gelmesi zaten, dün ikisi de sahada yoktu. Dünkü maça bakarsan 10 tane transfer gerek gibi durur lakin onun sebebi takımın dip yapması. Floryanın düzeni bozulmuş belli, tüm oyuncuların performansı rezaletO konuda Gökhan'a bir şey demem delikanlı şekilde Haluk bile savunurken çıktı eksikleri tek tek saydı. Haluk Doue transferi yattıktan sonra bir tık eleştirmeye başladı ama söylemleri halen duruyordur.
Bu takım şampiyon çok transfere ihtiyacı yok 2 nokta atışı gelse yeter diyordu.
İpin ucu kaçarsa bu sefer devamlılık haline gelir böylesi daha iyi küfür olmaması genel ortam adına hoş en azından daha saygılı bir ortam var.Valla bende çok zor tutuyorum bazen kendimi. Yazıyorum hatta sonra siliyorum. İnsanız sonuçta. Tepkiler bazen olabiliyor. Bu yüzden böyle zamanlarda çok aşırıya kaçmadıkça bazı şeyler görmezden de gelinebilir. Benimki sadece bir düşünce tabi ki.

Haklısın adminim kendine ceza veremezsin o yüzden bu cezayı deniz zorlu'ya verin gitsin.Doğru söylüyorsun kurallar kişiye göre değişmez. Ama kendime ceza vermem teknik olarak mümkün değil. Ben de bunu bilmeme rağmen suistimal etmiyorum öyle bir şey yapsam sürekli küfür ederdim. Sadece böyle zamanlarda hepimizin içinden geçen şeyi başkaları ceza almasın diye ben yazıyorum.
Zaten Mertens Belçika basınına Haziran ayında verdiği röportajda bu sene sonradan oyuna girerek destek olurum dedi. Kendisi bile ilk onbir oynayamayacağını biliyor. Bu sene son 30 dakika felan oynar.İnşallah Sara iyi çıkar yoksa gerçekten işimiz zor bu sene. Kesinlikle 10 numara ihtiyacı da var bu takımın Mertens ancak küçük maçları çözmek için kullanılmalı. Daha geçen sene hoca onu Mata gibi kullanacakti sonra formu yükselince 11 yaptı bu sene tüm sezon ilk 11 götüreceğini düşünüyorsa çok yanılıyor.
Elbette bazı zamanlarda görmezden geliyoruz. Normalde haftalarca ceza alması gereken kişileri basit uyarılarla veya ufak süreli cezalarla geçiştiriyoruz. Ancak her şeyde olduğu gibi bu konuda da maalesef aşırıya kaçılıyor ve ortamın düzeni bozuluyor. Biz bir yere kadar müsaade göstermişken bunun ötesine geçmemek gerek diye düşünüyorum. Özellikle son 1-2 yılda ceza vermeyip ufak uyarılarla geçiştirmeyi denedik ama dediğim gibi her şeyin aşırısı zararlı oluyor.Valla bende çok zor tutuyorum bazen kendimi. Yazıyorum hatta sonra siliyorum. İnsanız sonuçta. Tepkiler bazen olabiliyor. Bu yüzden böyle zamanlarda çok aşırıya kaçmadıkça bazı şeyler görmezden de gelinebilir. Benimki sadece bir düşünce tabi ki.
Peki. Lafa gelince herkes adalet timsali. Neyin ne olduğunu bilelim de ona göre davranalım.
@Deniz Zorlu gelip tamam yazacaktır.Haklısın adminim kendine ceza veremezsin o yüzden bu cezayı deniz zorlu'ya verin gitsin.
Doğru söylüyorsun kurallar kişiye göre değişmez. Ama kendime ceza vermem teknik olarak mümkün değil. Ben de bunu bilmeme rağmen suistimal etmiyorum öyle bir şey yapsam sürekli küfür ederdim. Sadece böyle zamanlarda hepimizin içinden geçen şeyi başkaları ceza almasın diye ben yazıyorum.
Emrah şundan yaşattı bizlereDoğru söylüyorsun kurallar kişiye göre değişmez. Ama kendime ceza vermem teknik olarak mümkün değil. Ben de bunu bilmeme rağmen suistimal etmiyorum öyle bir şey yapsam sürekli küfür ederdim. Sadece böyle zamanlarda hepimizin içinden geçen şeyi başkaları ceza almasın diye ben yazıyorum.
Ligde en son hangi yabancı TD ne zaman şampiyon oldu peki?Her zaman diyorum fb bjk ve Galatasaray 'in hocaları her zaman yabancı olmalıdır.
Fatih Terim fantazisinden de vazgeçelim artık. Güzeldi ama yaşandı bitti o sayfa.
Bu tarz denetleme mekanizması her zaman forumumuzda oldu ve olmaya devam ediyor.Zaten kendinize ceza vermenizi beklemiyorum ama en azından adminler de birbirini denetleyip adaleti biraz daha düzgün sağlayabilir. Başkası ceza almasın diye ben küfür ediyorum kısmına da katılmıyorum. Başkası cinayet işlemesin diye ben işledim demek gibi bir şey bu. Dün yazdığınız şeyi o andaki sinirle ben de yazabilirdim ama tuttum kendimi. Tutamıyorsam cezasını çekerim problem değil. Yeter ki aldığım cezanın adaletine güveneyim.
Dünkü maç olmasa Şampiyonlar ligine Köhn ile çıksak perişan olurmuşuz bazı şeylerin sezon başlamadan önce gözükmesi iyi oldu.
Köhn gitti olay bitti de değil aynı zamanda 1 tane daha rotasyona adam lazım sağ bek - sol bek oynayabilen yabancı bir bek daha gelmeli çünkü yetmez.