Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
işte benim düşünceme göre de zaten asıl öyle olması gereken final maçında finallerin takımı denilen takıma üstelik bu takımlar üstünde psikolojik baskı yaratırken gidip sinek kadar küçük camiadan 5 yiyen kişi hakkında ben düşünürüm onları.
iskender ne diyon şu kurduğun cümleyi Aİ ile konuşur gibi hissettirdi beni. demek istediğin hiç anlaşılmıyor

CL maçı öncesi bu skor taraftarın yangın yapmakta ne kadar haklı olduğunu sonuna kadar gösterdi. Umarım dersler alınmıştır.

Ayrıca tarz ne kadar yanlış olsa da Zaha'nın gitmesi de takım için hayırlı görünüyor.

ya bu iskend*r ve birkaç tip daha var bunları dikkate almaya gerek yok

her yenilgide puan kaybında istifa diye başlıyor adamlar
Galatasaray'da biatçı kültürü yok. Dün yaşanan felaketin ardından elbette birilerinin gitmesi gerekiyor ya teknik direktör ya da yönetim. Benim için öncelikle yönetimin gitmesi gerekiyor.

Galatasaray'da biatçı kültürü yok. Dün yaşanan felaketin ardından elbette birilerinin gitmesi gerekiyor ya teknik direktör ya da yönetim. Benim için öncelikle yönetimin gitmesi gerekiyor.
biatla miatla ne alaka hoca dün sıçtı batırdı bunu reddeden mi var

yönetimin zaten bi boka yaramadığı aşikar

olay o değil Can. dallamanın biri çıkıp hocana götün kalkmış ve yavşak demesi. Sonra iskender in bunu savunması

engellediğim bir arkadaş var foruma ilk geldiğimde engellemiştim hatta , kendisi kraldan çok kralcı olmaya bayılan biri sanırım varsa yoksa birilerine tapsın.Koskoca gs 5 yemiş hala daha zart zurt polyanna tripleri var.Burası Galatasaray bu rezillikler kabul edilmez bu rezillikleri kabul eden bjk ve fb camiası var oraya geçip ali koç,mourinho falan övüp gününüzü gün edebilirsiniz

engellediğim bir arkadaş var foruma ilk geldiğimde engellemiştim hatta , kendisi kraldan çok kralcı olmaya bayılan biri sanırım varsa yoksa birilerine tapsın.Koskoca gs 5 yemiş hala daha zart zurt polyanna tripleri var.Burası Galatasaray bu rezillikler kabul edilmez bu rezillikleri kabul eden bjk ve fb camiası var oraya geçip ali koç,mourinho falan övüp gününüzü gün edebilirsiniz
Engellediğin kim merak ettim söylermisin

Sara transferini iptal etseler keşke

Safkan bir yırtıcı 6 no alalım

Dünkü maçın son 10 dakikasında dikkat ettiyseniz bir tek barış alper yırtınıyordu diğer oyuncuların hepsi maç bitse de gitsek havasındaydı

Yazık çuvalla para veriyor bu kulüp bunlara

Galatasaray hiçbir kupa finalinde bu kadar rezil rüsva olmamıştır

Sara out lemina in

Yav fenere de 5 attık finalde. Skorun şoku 2-3 gün sürecek ama asıl sorun olan yönetim, teknik ekip, transferler ve özellikle yalanlar..

asıl sorunlar belli zaten ama bizim final karnemiz önemli bi güç oldu her zaman, ikidir rezil olarak kaybediyoruz bunlar uzun vadeyi etkileyebilecek yenilgiler

Biz berbattık tamam ama maalesef hakemler bu sezon ne kadar kötü niyetli olacağının işaretini de verdi dün gece. Bu aciz yönetimle bunlarla baş edemeyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt