Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okan hoca ile affedemeyecegim yegane sey zar zor kazandigimiz maclarda bile zafer kazanmis edasiyla tribunlere gidip yumruk sov yapmasiydi orda buyuk hoca olamayacagi kanatini getirdim.

ayaklari yere basmasi ve iyi gitmeyen maclardan sonra da ozelestiri yapmasi gerekirdi

transfer sezonunda yeni kadro planlamasi yapmadan lay lay lom yola cikti

Cenk denen herifteki bu şarap içerim maç izlerim kibiri ne lan. Tiksinti verici bir iş değil mi bu.
Neyini kutluyorsun olm, transfer yapamadın utanmadan hazırlık maçında çıkmış şarap ile maç izliyor. Elit mi oldun lan şimdi sen.

İstediği oyuncular alınmasa keşke
Bilmiyorum artık

İkili pivot oynayan takıma aldırdığı orta sahalar

Lucas (ağırlıklı üçlü ama ikili oynasa da aynı görevi yapar)
Sergio (bariz üçlü orta saha oyuncusu)
Midstjö (kariyerinde hep üçlü oynamış)
Kerembay (ikili oynamış ama 352de yani aynı değil)
Dombele (hadi buna pas kimse istemedi diyelim)
Sara (bariz üçlü orta sahanın ofansif oyuncusu)

Sonra orta sahamız niye kırılgan, aldırması gereken adam belli, önce tempolu, topsuz oyunda geri koşan sonrasında olabildiğince teknik ve akıllı bir adam ama tempo ve geri koşma must diğerleri opsiyonel şeyler.

Cenk denen herifteki bu şarap içerim maç izlerim kibiri ne lan. Tiksinti verici bir iş değil mi bu.
Neyini kutluyorsun olm, transfer yapamadın utanmadan hazırlık maçında çıkmış şarap ile maç izliyor. Elit mi oldun lan şimdi sen.
lsAy6SnnuwN4vZN6.jpg

Şu gidişata bakarsak cl elensekte hala hoca savunulur. Primi çok nasıl olsa. Neyse...

Transfer işini artık hocaya bırakılmadan daha profesyonel bir yapı kurulup yapılmalı eğer sistem böyle kalacaksa hiç yıldız işine ve 30+ oyuncuya bulaşmadan yapmak doğru olur.

Erden Timur ilk senesinde Icardi'yi kendi başına getirdiğini anlatmıştı açıkçası hoca transferden pek anlamıyor. Angelino tercihi ya da başka tercihleride olmuştu ama elinde doğru malzemeler olduğu zaman ondan da iyi yemek çıkarıyor.
Icardi’yi istedi Okan Buruk, kolpa o mevzu.

İstemeyen yönetimdekilerdi. O yüzden sıfır maliyete ikna etmeye uğraştık bir süre.

dün gördüğüm üzere
gs tribünü de bitmiştir

Tek korkum Sara koşmuyor diye kesmesi
Benim izlediğim Sara, bizim mevcut kadronun çoğundan daha çok koşuyor. Maç başına kaç km koşuyordur bilmem ama çok dinamik.

Hatta şöyle bir haber var kendisi için;

"For David Wagner, Sara is epitomised by his team-first attitude, which hasn't been impacted by the increasing amount of praise being thrown in his direction over recent performances.

"He works hard. He can easily run between 12 and 13 kilometres and has great vision. He is an outstanding player and a top professional," Wagner said after City's 2-2 draw with Swansea on Saturday.

"He always has 'team first' in his head, and it is something very special to have a player who is producing these numbers but has this in their head. "

Mayıs 2024 haberi;

KAYNAK

Bilmiyorum artık

İkili pivot oynayan takıma aldırdığı orta sahalar

Lucas (ağırlıklı üçlü ama ikili oynasa da aynı görevi yapar)
Sergio (bariz üçlü orta saha oyuncusu)
Midstjö (kariyerinde hep üçlü oynamış)
Kerembay (ikili oynamış ama 352de yani aynı değil)
Dombele (hadi buna pas kimse istemedi diyelim)
Sara (bariz üçlü orta sahanın ofansif oyuncusu)

Sonra orta sahamız niye kırılgan, aldırması gereken adam belli, önce tempolu, topsuz oyunda geri koşan sonrasında olabildiğince teknik ve akıllı bir adam ama tempo ve geri koşma must diğerleri opsiyonel şeyler.
bu mevzunun bi de bek için olanı var

neden sürekli 3lü oynayan takımların beklerini alıyoruz özellikle sol bek

Bodrum, Kayseri, Eyüp’ün falan kadrolarına baktım da şimdi büyük ihtimal ligde kalırız gibi gözüküyor. Bizden daha kötü ekipler var. Sıkıntı olmaz

biraz cizgiye inebilen her takım bize gol atar set oyunuyla

cünkü bizim ortasaha ve stoper arası o kadar acık kalıyor ki

rakip ortasaha direk bos kalıyor cezasahası önünde

bu esnada bizim ortasaha rakipleri arkadan kovalamaya calısıyor

Ben bu arada Zaha gelince net 433e dönücez sanıyordum, hatta demirbay alındı üstüne orta saha bakarken 3lü garanti diyordum ama olmadı.

Zaniolo da öyle hadi Ziyech için Rashica isteniyordu diyelim de.

433e dönmüyorsak niye bu kanatları aldık sorusu geliyor işte orada da. İyi oyuncu gelsin diyorsak o zaman yapıyı onlara uydurmak zorundayız.

Son 2 senede alınan 4 kanattan Tete gitti, Zaniolo gitti, Zaha belli ki gidecek, Ziyech durum ortada

Kanatta oynayacak 2 oyuncu da 13.olduğumuz kadrodaki Barış ve Kerem. Sorun nerede şimdi

Hoca ya çok şımardı ya da dengesini kaybetti sezonun ikinci yarısı oynamadığı e bu maçta 15 dakika oynattığı Zahayı hedef gösteriyor

Benim izlediğim Sara, bizim mevcut kadronun çoğundan daha çok koşuyor. Maç başına kaç km koşuyordur bilmem ama çok dinamik.

Hatta şöyle bir haber var kendisi için;

"For David Wagner, Sara is epitomised by his team-first attitude, which hasn't been impacted by the increasing amount of praise being thrown in his direction over recent performances.

"He works hard. He can easily run between 12 and 13 kilometres and has great vision. He is an outstanding player and a top professional," Wagner said after City's 2-2 draw with Swansea on Saturday.

"He always has 'team first' in his head, and it is something very special to have a player who is producing these numbers but has this in their head. "

Mayıs 2024 haberi;

KAYNAK
Bi kac hafta icinde bizimkilere ayak uydurur merak etme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt