Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cidden o kadar üzüldünüz mü ya
Şöyle söyleyeyim, eskisi gibi fanatik değilim yaaaa ben bunları aştım diyip gece uyuyamadım. Sabahtan beri ali rıza bey gibi dolaşıyorum evin içinde. WP'den arkadaşlardan 50 tane dalga mesajı geliyor saat başı. Twitter'da dolanayım diyorum, paso maçla alakalı şeyler var.

Benim hatırladığım, 8 milyon teklifin kaynağı güvenilir sayılabilirdi, birçok yerde de hoca kalmasını istiyor diye haber çıktı. Hadi doğru olmasın, düne kadar sol bek ihtiyacı yoktu hocaya göre, 5 yiyince neden bu ihtiyaç ortaya çıktı? Ben bunu kendisine hala sormak isterim. 5 yiyince mi Köhn'ün yetersizliğini anlamış?
Hadi diyelim ki Zaha ve Ziyech'i gönderemedin ki bu ihtimal çok da yüksektir bu arada şu an; ligin geri kalanında bu adamlardan nasıl verim alacağız sence? Bu oyuncuları istemediğini belirtme şeklini sen tasvip ediyor musun?
Ya da yarın diğer oyuncular bu açıklamadan sonra bugün Zaha ve Ziyech'e bunu dediyse yarın da bana der demeyecek mi? Diğer oyuncular arasındaki bağ nasıl sağlanacak bundan sonra?
Hoca etliye sütlüye karışmıyor diyorsun Ziyech ve Zaha ortaya attı diye ne olacak diyorsun bir karar verelim hoca gözünü karartsın mı yoksa halen susup yönetimimi pohpohlasın.

Şöyle söyleyeyim, eskisi gibi fanatik değilim yaaaa ben bunları aştım diyip gece uyuyamadım. Sabahtan beri ali rıza bey gibi dolaşıyorum evin içinde. WP'den arkadaşlardan 50 tane dalga mesajı geliyor saat başı. Twitter'da dolanayım diyorum, paso maçla alakalı şeyler var.

böyleydik

Hoca etliye sütlüye karışmıyor diyorsun Ziyech ve Zaha ortaya attı diye ne olacak diyorsun bir karar verelim hoca gözünü karartsın mı yoksa halen susup yönetimimi pohpohlasın.
Takımın eksikleri var, oyuncu lazım demenin şekli Ziyech ve Zaha ile olmuyor demek midir? Ben bunu soruyorum. Ve yine soruyorum; bu adamlar bu yıl ayrılmazsa nasıl verim almayı düşünüyoruz?

Tüm gündür böyleyim

1000004532.webp

İşte sorgulanması gereken konu bu 22/23 > 23/24 aradaki farkın sebebi belli.

O sezon Avrupa'da oynuyoruz filan hikaye çatır çatır top oynuyorduk rakiplere xG fırsatı bile vermiyorduk bir oyun planımız ve şablonumuz vardı şu an eldeki malzemeyle çorba yapmaya çalışıyoruz.
Oyun planı ve şablon yoktu sadece tesadüf eseri taşlar yerine oturdu ve sistem otomatik olarak çalıştı

Yunus patır patır sıçıyodu olduğunu sandığınız şablonda rashica x faktör olmasa gümlemiştik

Ha bide bizi 10 hafta ipten alan gomisi de unutmayalım

Zaha, Ziyech, Mertens hattını taşımak için 2 orta saha önerim var.

Camavinga ve Tchouameni'yi alalım böylelikle Zaha ve Ziyech göndermek zorunda kalmayız biraz tuzlu olur ama en azından sistemi oturturuz.

Hatay macinin da bir önemi yok cünkü hoca ona en basindan bu yana ön yargili olan insanlarin eline konusacak malzeme verdi

Hatay’i yendiginde gücü hatay’a yetiyor,getirin ordan hatayspor’u hoca show yapacak diyecekler

Puan kaybinda ise hoca degil,birseysel yetenekler ile geldi basarilar bla bla bla
SL play off maclari sezonun gidisatini belirleyecek

SL‘ye kalirsak bjk maci bir nebze unutulur, kalamazsak hoca Aralik ayini bile göremeyebilir ve sezon boyunca kaostan cikmayiz.

İşte sorgulanması gereken konu bu 22/23 > 23/24 aradaki farkın sebebi bariz belli Boey gitmeden öncesinde de 23/24 sezonu iyi değildik sadece Boey gidişide değiştirmedi.

O sezon Avrupa'da oynamıyoruz filan hikaye çatır çatır top oynuyorduk rakiplere xG fırsatı bile vermiyorduk bir oyun planımız ve şablonumuz vardı şu an eldeki malzemeyle çorba yapmaya çalışıyoruz.
Avrupa’da oynamıyoruzun nesi hikaye, haftada 2 maç yapmakla haftada 3 maç yapmak aynı şey değil. Birinde her maç arasına 1 hafta diğerinde 3 gün koyuyorsun.

İşin motivasyon boyutuna ise hiç girmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt